September 23, 201113 yr comment_2409394 A ti Faprile, idi jebi se u svoje LDPovsko dupe sa Imaginosom, ionako ste jedan drugome fejk, kurve jedne izdajničke. Pas vam se mesa napoteza poganoga. Lou, samo se pička skriva iza online artificijelnog identiteta. Postuješ na temi o teretani stalno, samo da bi prikrio to koliko si nejak u stvarnom svijetu, a svi znamo da nikad nijesi kročio tamo, lažove jedan gnjili. U usta vas jebem sve kolko vas je i da vam je malo. Pizde nijedne, bre. i tebe ce jebati nesoju idi slusaj Heritidz,za bolje i nisi
September 23, 201113 yr comment_2409680 Ovde je bolje otpevala nego u spotu http://www.youtube.com/watch?v=NiHbm1EdheI Tek sada videh.Do jaja je otpevala,to je tr00!!!
September 27, 201113 yr comment_2411219 A kod tebe? Haha, vec je zauzeto, tako da moracete malo da sidjete sa YUma i da trazite drugu ljubav :DDDDD
September 27, 201113 yr comment_2411422 http://www.youtube.com/watch?v=qNr1oHg8i-k Super pesma! Samo napred! Haha, vec je zauzeto, tako da moracete malo da sidjete sa YUma i da trazite drugu ljubav :DDDDD :*
September 27, 201113 yr comment_2411506 Dragi moji, Čitam vaše komentare i blago rečeno - zaprepašćena sam! Da li je moguće da se niko nijesetio da ovim ljudima da neku reč hvale i podrške?? Neko je ovde uložio debeli trud i rad da biste se vi podrugivali spotu i akcentu pevačice.. Bravo narode! Koje bre reci hvale za sta?Svako od ovih ljudi sto postuje na temi je josh pre 5 godina u recenzijama pljuvao 11te kopije stratovariusa koji zvuce svetski za ovo,sta samo zato sto je iz Srbije treba da se hvali?
September 27, 201113 yr comment_2411510 Само нека се коте нови рокенрол албумчићи. 666 - 999 - 111 - 69 Edited September 27, 201113 yr by vudurinator
September 29, 201113 yr comment_2412085 A ti Faprile, idi jebi se u svoje LDPovsko dupe sa Imaginosom, ionako ste jedan drugome fejk, kurve jedne izdajničke. Pas vam se mesa napoteza poganoga. :( omg omg omg! na faprila i mene je bacen katramunac, sta cemo sad.
September 29, 201113 yr comment_2412118 Haha, vec je zauzeto, tako da moracete malo da sidjete sa YUma i da trazite drugu ljubav :DDDDD Ko je pominjao ljubav?
September 30, 201113 yr comment_2412609 Koje bre reci hvale za sta?Svako od ovih ljudi sto postuje na temi je josh pre 5 godina u recenzijama pljuvao 11te kopije stratovariusa koji zvuce svetski za ovo,sta samo zato sto je iz Srbije treba da se hvali? Niko ne shvata poentu, a nije više ni važno.. Ako ikada iko od vas bude izdao neki album, od mene ćete podršku imati, bez obzira kakva ta muzika bila i da li odgovara mom ukusu. Ko je pominjao ljubav? E stvarno, ne mogu da verujem da on misli da vi znate šta je ljubav.
September 30, 201113 yr comment_2412929 Dakle podrzala bi i sajze sali rispketa jer se trude??Ne ide tako...Bolje biti realana nego nekog tapsati dok ide u provaliju... Yumetalci imaju izopacen pogled na svakodnevne stvari,a jedna stvar od njih je ljubav.
September 30, 201113 yr comment_2412965 Niko ne shvata poentu, a nije više ni važno.. Ako ikada iko od vas bude izdao neki album, od mene ćete podršku imati, bez obzira kakva ta muzika bila i da li odgovara mom ukusu. Znaci ti podrzavas samo bendove koji su izdali album(e)? Moraju da budu popularni da bi ti bili dobri? Jel si svesna sta impliciras? Pozeru.
September 30, 201113 yr comment_2413018 Znaci ti podrzavas samo bendove koji su izdali album(e)? Moraju da budu popularni da bi ti bili dobri? Jel si svesna sta impliciras? Pozeru. 1. Ne. 2. Ne. 3. Jesi li svestan koliko si se sad nalupao gluposti? O.o -.-