Jump to content

'bem ti život


ManiaC

Recommended Posts

velika je istina da je sns kadar nepismen i polupismen ali to je bitno samo na tom nivou što nam vređa inteligenciju, ali je rezultat isto. što kaže šojić - sme da bude glup, al ne sme da krade.

i sto ce narod da gleda tako nesto i na kraju ce pomisliti da ne moras bas svaki padez da znas da bi se umuvao negde gde ti nije mesto..

pa sta, moze i Megatrend diploma ili ne mora diploma uopste..reci da si zavrsio neki tamo fakultet, ne mozes da se setis koji..

sa mukom razmisljam o ovome jer cak i takav lopovski DS nije imao ispade slicnog tipa kao ova zgadija

 

 

i te kreirane krize sa susednim državama: te su nam hrvati neprijatelji, pa albanci, pa opet hrvati, pa mađari, pa hrvati, onda smo u super odnosima, pa evo hrvati se silno naoružavaju za bombardiranje srbije i ćaćka.

 

zanimljivo je da to pominjes..

to nije novi izum na nasoj politickoj sceni(i ne samo nasoj), to igranje na strah od znatno manjih i vojno slabijih komsija..

kad ti zafali malo glasova, koga ces prvo da bocnes, pa nacionaliste koga bi drugo.. to je biracka telesina koje se bez razmisljanja uskovitla cim neko pomene hrvate, albance itd

kad izadje mamlaz i kaze - nabavljamo S-300 jer hrvati nabavljaju neke rakete jebene..pa koliki funkcionalno nepismeni imbecil treba da budes jebote bog pa da poverujes da to uopste ima trunku smisla?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ovo za S 300 ne potpuna glupost,svaka normalna drzava ko god da je na vlasti bi nabavila neki takav sistem na pretnju naoruzavanjem bilo kog komsije takvim vrstama raketa koje mogu da dobace duboko na nasu teritoriju.Bez obzira da li Hrvati hoce to da imaju za ukras ili da gadjaju sutra ili za 50 godina Srbiju,Bosnu ili Austriju ili nekog treceg.To se tako radi.

 

Protiv toga moze da bude samo neko ko misli da je trenutno stanje apsolutno i da se svet ne moze promeniti sto je naravno totalna glupost jer je istorija puna totalnih preokreta situacija u svetu.

 

Kao drugo Srbija nece nabaviti nikakav S300 jer Srbiji ne sme da nabavi tako nesto.Srbiji i dan danas zabranjeno da rasporedi radar gde ona hoce na sopstvenoj teritoriji a kamoli da kupi jedan takav sistem za koji niti ima novca i koji bi ozbiljno narusio ravnotezu snaga u regionu.

 

Zaista je tuzno gledati kako neko ko sebe smatra prepametnim prica takve gluposti.Liberali bi trebali vec jednom da ukapiraju da to sto oni mrze svoju zemlju jer su im ostala deca lupala cvrge kad su bili mali ne znaci da su zbog toga pametnijih od drugih.A posebno kad pricaju ovakve gluposti.

 

i kao trece

 

nema nicega loseg u tome da bilo koja zemlja ima takav jedan sistem pa i nasa a pogtovo ako je obogacena nasim iskustvima.Srbija je bila mala i za Austro Ugarsku i za Hitlera i za NATO pa ih to nije sprecilo da ubijaju i bombarduju.

  • Upvote 2
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

ali ipak:

 

Lider DS Bojan Pajtić za “Blic” kaže da ta stranka neće nikoga ničim uslovljavati i da razgovara sa željom da smeni Vučićev režim. On je dodao da DS nisu potrebne koalicije da bi bila parlamentarna i relevantna.

 

pa njima je bila potrebna koalicija da bi bili na vlasti :haha:

Edited by Јарослав

Share this post


Link to post
Share on other sites

Radikali od sve opozicije opet ispadoše najozbiljniji.

Ovi se ponašaju ko mova bez glave. Te oće koalicije, te neće, te bi ovi sa onima, ali oni ne bi sa ovima.

Samo će zbuniti ionako sluđene birače, na kraju će opet ljudi da se smore i neće izaći, a Vučko će da ubere kajmak.

  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

pukao radule, kakve dveri kakva sranja...meni realno jedino da se spoji sa borkomstef

 

nije realno jer borko sada stvarno fura commie pricu, a radulovic je nesto skoro pa potpuno suprotno od toga. prirodnije je sa dss i dverima ako cemo po ideoloskoj/programskoj orijentaciji

Share this post


Link to post
Share on other sites

Najslađe bi mi bilo da se u jedan blok opupe LDP, Čamak i Tadić (a može i Živković), i ne prođu cenzus.

 

nije realno jer borko sada stvarno fura commie pricu, a radulovic je nesto skoro pa potpuno suprotno od toga. prirodnije je sa dss i dverima ako cemo po ideoloskoj/programskoj orijentaciji

 

Tačno tako.

Kako Borko priča, ja samo očekujem da se lati puške, i ode u šumu da smišlja revoluciju.

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...