Jump to content

Izbori


Talvi

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ništa ne brini, do toga neće doći, pošto je od ovog scenarija vjerovatnije da Teša Tešanović postane sljedeći američki predsjednik, tako da će on to spriječiti.

A ako i ne uspije politički, intervenisaće NATO pod vođstvom novopostavljenog glavnokomadujućeg, Peđe Gnjatića.

 

Eh.. šta je sve bilo neverovatno u ovoj zemlji, pa se ipak desilo... mene ništa ne bi iznenadilo.

Dačić je 2008 govorio kako će bez problema ponovo ratovati za Kosovo, pa je odmah posle sklopio dil sa Tadićem. Zatim je 2012-te govorio kako će u sledeću vladu sa DS-om, pa je sa SNS napravio dil. Koštunica je okrenuo leđa Šešelju i Tomi kada su se skoro bili već sve dogovorili.

Politika je to, nije to viteštvo.

 

 

Budalaština. Koga su to zvali? Krug dvojke?

 

Kaže onaj mega bot twittera krstić da je Radulović Dačićev trojanski konj :haha:

 

Taj Krstić je najretardiranija javna ličnost.

To puno govori i o Tadiću.

  • Upvote 2
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lupeta po običaju.

Priča da su Radulovićevi fanovi previše ekstremni, a u stvari, mi u svakoj političkoj partiji imamo previše ekstremne fanove. Takav smo narod. Često prihvatamo nečiju politiku više srcem, nego razumom.

Meni je kod Radulovićevih fanova najčudnije što su mnogi od njih prihvatali svako sranje od neo-liberalizma a sad se naprasno slažu sa Radulovićem da nisu najbitnije strane investicije, i gomila nekih stvari vezana za socijalu.

 

A Radulović bi mogao malo više da oladi o bojlerima... jebali ga bojleri više :) Nek nađe neko drugo poređenje. :)

 

rece covek kome je Seselj bogotac..

 

uvek sam se pitao, kako si ti tako stalozen i pribran birao tu najpoganiju, najperverzniju, najmaloumniju opciju?

sta je tebe takvog vuklo ka ljudima koji su u stanju da omalovazavaju, ponizavaju, vredjaju na najseljackiji nacin, po svim mogucim osnovama ko god im se nasao na putu?

 

svaki politicki stav koji za nameru/posledicu nema direkto/indirektno necije vredjanje, fizicko ugrozavanje ili daleko bilo, letenje necijih glava, je sasvim prihvatljiv, koliko god glup/nerealan/nepromisljen bio..

opcije za koje sam glasao su u nekom trenutku vremena su ovakve i onakve, mozes da kazes apsolutno sve i svasta za njih i verovatno bih se slozio sa tobom..

ali te opcije nikad nisu pozivale na nasilje prema nekoj grupi/pojedincima..

 

ako nisi primetio Radulovic je pre svega stalozen lik koji ne pada u vatru iako su mu oca ubili muslimani u Bosni npr..

ako to nije stav vredan svakog postovanja, ja ne znam sta jeste

 

i ne znam sta podrazumevas pod neoliberalnim sranjima?

  • Upvote 8
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Faprilko

Pa reci konkretno na šta misliš, a ne da nagađam?

Meni se samo gade dvostruki aršini: Kada Šešelj kaže da je neko crvena veštica sa Dedinja, svi upiru prstom, a kad Nenad Ćanak kaže da treba na ovoj banderi obesiti Miloševića, onda je to normalno.

Kada Šešelj devedesetih poziva da se odbrane srpske teritorije, onda je to poziv na genocid, a kada Vuk Drašković kaže da će odseći svaku šaku koja podigne zeleni barjak, onda je to ok.

Naravno, i radikali su puni mana, Odvratne su mi bile (i ispod svakog nivoa) one radikalske kletve prema Tomi (ma koliki on seronja bio). Ali mislim da su to i sami ukapirali.

Ali kad sabereš/oduzmeš, on je najdosledniji od svih političara, i nikada nije pozivao na šovinizam, uprkos tome što mu je retorika oštrija. A druga stvar u koju čvrsto verujem, je da on ne bi pljačkao narod. Nit' mu to treba, nit' vidim zašto bi kvario sve što je do sada postigao. Upravo suprotno, mislim da bi progonio pljačkaše.

Za EU, Nato, uopšte spoljnu politiku, i od čega mislim da bi imali koristi, već sam 100 puta pričao.

 

A neoliberalna sranja su kad dođe Dinkić i ugasi sve domaće banke. Pa kada izjednačiš po principu slobodnog tržišta firme u Srbiji koje država gloži i ubija, i firme sa zapada kojima država pomaže. I onda kažeš "Ajdete svi zajedno na tržište". To je politika LDP-a, i to NIJE politika Radulovića. Neoliberalna sranja su takođe ove sulude subvencije što daju gigantima (bojleri Radulovićevi). Zatim banke koje se ne oporezuju, i ubijaju ljude. Za takve banke je Jovanović, za tako uređen bankarski sektor NIJE Radulović... i tako dalje...

  • Upvote 2
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uostalom, to stalno pričam: Radulović je mnogo bliži Šešelju i Dverima recimo, u ekonomskoj politici, nego LDP-u i DS-u (iako je mnogo LDP-ovaca za njega), i onoj Živkovićevoj partiji, i šta ti ja znam..

 

Subvencije: To je Dinkić sa DS-om uveo. Nisam čuo da se LDP ikada tome protivio. Radulović, Šešelj i Dveri sa druge strane kažu da bi to odmah obustavili.

Tajni ugovori: -----------------------------II----------

Agencije: ----------------------------------II-------------------------

Bankarski sektor: ------------------------II----------------------------------------------

Nekontrolisan uvoz: ---------------------II-------------------------

Zadrugarstvo: -----------------------------II------------------------

 

To je i Borko ukapirao, pa je osnovao tu Levicu Srbije.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Upravo bejah u sedištu DJB, zvao me drugar da se vidimo oko nekog istraživanja, a koji je istaknuti član, pa sam upao u sred nekog brejnstorminga o kampanji.

 

Ljudi, vi ne možete da budete svesni koliko je to sve naivno i amaterski. Ljudi koji su pristojni, imaju časne namere i ideje, ali ne znaju ništa o politici. Uzeo sam reč i govorio 10min, pljuvao sam ih doslovno, što je najgore, složili se svi sa mnom. Baš sam se smorio...

 

E moj Radule, a puna usta sistema i institucija a stranka nivou treće opštinske lige.

 

Vidim da ću na kraju morati za Dačića da glasam.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne znam, volio bih da se varam, ali ja iskreno ne vjerujem da će preći cenzus. Puno priče i načelno dobrih namjera, ali jako malo operativnosti i terenske sposobnosti. A time se osvajaju glasovi izvan svoje uske grupe koja te već podržava.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Je ne znam nikog ko je glasao za LDP, a da sad glasa za Radula.

 

evo ja

 

A druga stvar u koju čvrsto verujem, je da on ne bi pljačkao narod. Nit' mu to treba, nit' vidim zašto bi kvario sve što je do sada postigao. Upravo suprotno, mislim da bi progonio pljačkaše.

 

Nadam se da imamo nekog na forumu iz Zemuna ko može da posvedoči kako je izgledala SRS vlast u toj opštini krajem devedesetih.

 

E moj Radule, a puna usta sistema i institucija a stranka nivou treće opštinske lige.

 

sram ga bilo što nije namazani demagog kao ostatak političke scene

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moguće je da je amaterizam DJB, a moguće je i da ih jebu jer su mali pa mogu. Na tom nivou sve funkcioniše po principu usluga za uslugu i to sa kim smeš i sa kim ne smeš da se zajebavaš. Moraju da provere da li mogu da ih zajebu, naročito DS jer misle da im Radule uzima glasače, što je možda i tačno za neki manji procenat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...