Jump to content

Izbori


Talvi

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Mislim da je sad vucic u situaciji da je prisiljen da bira izmedju zapada i istoka, i mislim da je izabrao istok jer mu vise odgovara kako bi ostao na vlasti. Formira se stabilna vlada sa SRS i SPS i kida jos 4 godine bez problema, Dveri ne mogu da mu kenjaju u skupstini kao ni SRS. lako mu je da predje na drugu stranu zbog opstenarodnog hejta prema amerima, stavice amere u isti kos sa EU i tako ce opravdati prelazak na drugu stranu, samo nisam siguran da ce mu to tako lako poci za rukom, sudeci po njegovom izrazu lica kada su mu ova dvojica danas zategli lanac kad su dosli. Rastrgli su ga, u zajebanoj je situaciji, al tako mu treba, nek ga kidaju.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Slovo je malo latinično "л", bez svake sumљe. Shodno tome, chess-ovu anallizu odbaciti kao nesuvislu i poslati ga na časove lepog kucanja kod Lunara.

 

edit: je l' ovde neko napravio lunarni modulator aftokorekt?! Mogao bih se zakleti da sam napisao Lunara...

 

ahahaha jeste, ladno :D

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Odavno je to.

Nekom forumskom dnu možemo da zahvalimo.

 

L.n.u.a.r. je mogao da bude chessov zet (ako se ja sećam), ej bre! A lik stalno nešto peni i nije zadovoljan. Te ne valja gojira, te nema tool albuma, te ovde kuka nešto, a zamalo je izbegao da se orodio... Svaki dan da ide u crkvu i da se učlani u Dveri i bude srećan.

Edited by truliandedzombileš!
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

odavno to postoji

trude se da unište sve što je lepo, da satru život i svaki svetli momenat na ovom forumu obrišu kao da ga nikad ni bilo nije...

 

ulete mi truli... evo ovo je ontopik koja god da je ovo tema, mrzi me da okrećem oči na gore

 

baby-animals11.jpg

Edited by johnnyzzz

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...