NullPointerException Posted March 25 Report Posted March 25 Malo pojaka cena. Blize 2000 bi bilo realnije. Quote
Kumodraski Vo Posted March 25 Report Posted March 25 Rece Laza da ce biti neki paket sa kartom za Thantifaxath pa ce da ispadne jeftinije.. Quote
Haos sam ja Posted March 25 Report Posted March 25 Kad je Thantifaxath uopšte? To još nije ni objavljeno zvanično koliko vidim. Quote
kuruz Posted June 15 Report Posted June 15 (edited) velika istina make metal hateful again Edited June 15 by kuruz Quote
Havočka Posted June 15 Report Posted June 15 5 hours ago, Kumodraski Vo said: Dajte neki italo disco posle ovih.. fujčinela 4 hours ago, Grobodan said: Woke mjetal najgora muzika neko mi je objasnio sta je ovo al' sam opet zaboravila xddd Quote
HellAwaits Posted June 15 Report Posted June 15 Woke = žargon dokonih hipstera. Metal, punk i ostali rođaci imaju lepu tradiciju zvanu NE JEBEMO SISTEM, ALI JEBEMO SE S KIM I KAKO HOĆEMO, GOVORIMO I RADIMO ŠTA HOĆEMO I MOŽETE DA NAM DUVATE! Podrazumeva se da preziru organizovanu religiju, politička ustrojstva, belosvetske trendove itd. Oni su uvek i bez izuzetka svoji, slobodoumni, pomalo divlji i raskalašni, ali otvoreni za nove ideje, iako često iz prošlosti crpe snagu, uzimaju šta im odgovara i to pretaču u novu soničnu i neobuzdanu energiju koja ruši barijere i hrli u budućnost. U tom smislu, metal je oduvek woke. Kao i svuda ima buzdovana koji s vremena na vreme iskoče s nekim glupostima, ali svet je takav odvajkada. Satanisti, muslimani, hrišćani, pagani, okultisti, bezbožnici, pederi i lezbejke, anarhisti, komunjare, trandže, zeleni - svi se sjate na festival i boli ih kurac/pička ko je kakvog opredeljenja. Ili je ovo staromodno mišljenje, pa sad svi treba da budemo fini i politički korektni. 1 3 Quote
HUMAN Posted June 15 Report Posted June 15 18 minutes ago, HellAwaits said: Woke = žargon dokonih hipstera. Metal, punk i ostali rođaci imaju lepu tradiciju zvanu NE JEBEMO SISTEM, ALI JEBEMO SE S KIM I KAKO HOĆEMO, GOVORIMO I RADIMO ŠTA HOĆEMO I MOŽETE DA NAM DUVATE! Podrazumeva se da preziru organizovanu religiju, politička ustrojstva, belosvetske trendove itd. Oni su uvek i bez izuzetka svoji, slobodoumni, pomalo divlji i raskalašni, ali otvoreni za nove ideje, iako često iz prošlosti crpe snagu, uzimaju šta im odgovara i to pretaču u novu soničnu i neobuzdanu energiju koja ruši barijere i hrli u budućnost. U tom smislu, metal je oduvek woke. Kao i svuda ima buzdovana koji s vremena na vreme iskoče s nekim glupostima, ali svet je takav odvajkada. Satanisti, muslimani, hrišćani, pagani, okultisti, bezbožnici, pederi i lezbejke, anarhisti, komunjare, trandže, zeleni - svi se sjate na festival i boli ih kurac/pička ko je kakvog opredeljenja. Ili je ovo staromodno mišljenje, pa sad svi treba da budemo fini i politički korektni. Potpis, ko ovo ne shvata ne znam šta traži u r'n'r/metalu.. ali izgleda da ovo jeste staromodno mišljenje i slažem se da se i u tim "woke" krugovima natrpalo isuviše debila koji su celu priču doveli do apsruda, opet ona druga strana je svakako zatucanija.. Quote
Grobodan Posted June 15 Report Posted June 15 sve je to super i slažem se ali woke se ovde koristi za moderno levičarenje koje odlazi u fašistički apsurd. 3 Quote
HUMAN Posted June 15 Report Posted June 15 pa to i kažem.. ali opet ide se u tu drugu fašističku stranu samo kao protivteža.. sve u svemu kurton i jedno i drugo mada dobra stvar u svemu je što se sve to svodi na onlajn ratovanje, u praksi svi su mace nekad si morao dobro da paziš na te degenerisane grupice, bilo da su skinsi ili dizeli.. Quote
Grobodan Posted June 15 Report Posted June 15 Svi smo mi metal heads a dobro je da danas ima bezgraničan izbor. Quote
kuruz Posted June 15 Report Posted June 15 1 hour ago, Grobodan said: sve je to super i slažem se ali woke se ovde koristi za moderno levičarenje koje odlazi u fašistički apsurd. u suštini svi oni koji su se izvinjavali zbog Steelfesta su pičkice 1 Quote
Recommended Posts