Jump to content

Recommended Posts

Posted
34 minutes ago, Haos sam ja said:

Ako je ovo zaista naziv za album, ovakva ingenioznost može da se poredi samo sa odlukom da dudlači crtaju crvene kurčeve ovih dana.

Nergal im posvećuje sledeći album - Čvvari Kvrca

Posted

Па мене уопште не чуди да овакав имбецилни назив албума долази баш од њих. Каква музика такво и име албума. Ја бих га заправо преименовао у шит оф бехемот.

Posted

Sta mu je skracenica za IESUSJHS?
Jos jedna mid tempo drljacina, drugo se nije ni ocekivalo posle prethodna dva izdanja. Mlaka voda, bez muda i bleda senka proslosti. To je sve sto je od tog benda ostalo.

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Prvi utisci su da nisam ocekivao apsolutno nista, a dok sam slusao album mislio sam se (sem poslednje pesme) ovo naspram prethodna dva izdanja uopste nije toliko lose koliko sam ocekivao da ce biti.
Da li su to pesme koje gorim da cujem uzivo i da sam u fazonu da su me oduvale koliko su dobre? Naravno da nisu.
Ima dosta dobrih momenata, rifova, Inferno/Behemoth klasicnih bubnjarskih deonica. Recimo da je materijal mesavina pretezno novijeg stila koji forsiraju od ILYAYD-a i The Satanist-a. Definitivno mi bolje naleze materijal dok ga samo slusam i ne gledam video spotove.
Nazalost kao i na prethodna dva albuma fali tu muda, pesama koje jebu kevu od pocetka do kraja, generalno same pojave i imidza koji mi je toliko odbojan da mi Nergal pocinje izgledati kao klovn koji je parodija samog sebe.
Tekstovi su stvarno nenormalno glupi, tj barem ono sto sam mogao da razaznam. Definitivno mu onaj njegov ortak/sektas nije pisao iste za ovaj album jer su tekstovi na nivou nekog klinca u osnovnoj skoli koji je besan na sve zivo pa ne zna sta ce pre da ispljuje.

Spoiler

best of

I for ingrate
E to eradicate
S for the scorn
U for useless
S for the shame
J for joyless
H to humiliate
S for thy son unloved
We are the shit ov god
We are the shit ov god

If I am God
Everyone is
If I am God
If I am not
None exists!

If I am God

O captain! My captain!
Your fearful trip is done
Raise anchor and sail ahead
When hope is long forgotten
And the cycle's end prevails
Behold, gravity consuming every light
Like a snake devouring its tail

Take my hand and ad plus ultra-lead

Ovo je nekad bio bend i muda do poda, a ovo sad je neka bleda, isprana senka.
COME ON PARIS!!! ARE YOU READY FOR CHAOS?!?!

16 godina kasnije isti bend ovako zvuci i otvara na 02:56 sa ovom gluposti. Ajde bezi u kurac...

Posted

last.fm kaže da nisam ljudski zavrteo Behemoth već 4+ godine a sa prošlog sam čuo samo singlove, pa da vidimo malo šta kaže ovaj novi u celosti

ovo je generalno toliki autopilot da ni album ne može biti neko ne znam kakvo govno (ba dum tss) kad su već sve skale i solaže i finte čute 100x, ali nikad razvodnjenije doduše - prvi utisak je koliko je ovo sve bre mekano i easy listening, prosečan hc bend danas zvuči gadnije i teže od Behemotha. ali svakako fin entry level ekstremniji metal za klince koji se zasite Sabatona i Powerwolfa pa hoće sledeći korak

e sad, ako muzika ne može puno da omane, krindž u tekstovima zato probija sve plafone, šta je bre ovo, zaustavite ovog čoveka. može anketa koji je najsmešniji početak pesme - Shit ov God, ono Abrakadabra ili Oh captain my captain

sve u svemu, album snimljen  da bi se išlo na turneje a, ironično, nijednu od ovih pesama nema potrebe svirati uživo pored onakvog kataloga iz prošlosti

i da, Seth ladno i dalje nije full član benda posle 21 godine, Dimitrije Pantić metala :haha: nadam se da večiti mlađi referent bar ima stolicu svoju u vežbaonici. ovo takođe implicira da je Nergal Šojić, i sviđa mi se to poređenje

• Upvote 4
  • 2 weeks later...
Posted

Posle neke dve nedelje vrtenja albuma recimo da je solidno nalegao. Tekstovi su i dalje komedija ali sto se muzike tice ovo je naspram prethodna dva izdanja skroz dobro. Ne mogu porediti sa starijim izdanjima ili sa Satanist-om ali recimo da je ovo izdanje mesavina istog albuma i nekog stila sa prethodna dva izdanja. Dosta brzo mi prodje album kada ga slusam (pored glupih tekstova mozda jedina zamerka) ali ima bas dosta catchy momenata, rifova i pesama.