yossarian Posted May 24 Report Posted May 24 Provajderi kartica (Visa, MasterCard) se naplaćuju od prodavca, 2-3%, pa plaćanje u gotovini ima smisla. Quote
dimmu1 Posted May 25 Report Posted May 25 Mislim da je ovo vise fazon da je neko "drugarski" ostavio odredjen broj karata i da je najlaksa opcija da se stave karte u kovertu. Kako prodas karte u istu kovertu stavis kes. Nema mozganja sta je placeno karticom, sta je placeno kesom, prebacuj sredstva sa racuna u kes, pa stavljaju konvertu i slicno. Tako se i pre radilo, samo tada nismo bili toliko razmazeni da imamo 10 opcija za placanje vec smo imali samo kes u novcaniku. Quote
bradilko Posted May 26 Report Posted May 26 On 5/22/2025 at 10:30 AM, azal said: siptarska posla izgleda svuda po evropi šiptarija vodi taj biznis processing fee-ja, jebem li ih usta... Quote
Chicken Little 420 Posted 18 hours ago Report Posted 18 hours ago 21:00 Ulaz 21:20 Rivers of Nihil 22:20 Dying Fetus Quote
WIZARD OF GORE Posted 16 hours ago Report Posted 16 hours ago Imamo ođe jednu kartu viška, javite se u inbox 👍 Quote
WIZARD OF GORE Posted 14 hours ago Report Posted 14 hours ago Samo da javim da je otišla karta 🍻 Quote
Косати Ћелавац Posted 8 hours ago Report Posted 8 hours ago Фала Зверу за улазницу. Дуго нисам добио оволико батина. Јубав за другаре из нонСрбије (засад). Quote
Face Of Melinda Posted 3 hours ago Report Posted 3 hours ago E dobro bilo... Dosla zbog rivers of nihil, nisu razocarali, ali sax se bas nije najbolje cuo. DF prezabavan vajb koji me vratio u neke mladje dane... Svakako super svirka Bio lik u majici Human na metar od mene, @HUMAN ti li si Quote
Сале Posted 2 hours ago Report Posted 2 hours ago (edited) Тај Риверс од нихил је дефинитивно најдосаднији и најсмарачкији лајв наступ који сам икада гледао. Једва сам чекао да сиђу са бине. А по страни што је звук био катастрофалан. Само неразговетна бука где се чују само бас и бубањ, гитаре само у траговима. Онај саксофон се није чуо ни мало. Тонац их је изгледа баш ујебао. Искрено, ни фетус се нису нешто прославили звуком. Јес то било неупоредиво боље од предгрупе али и код њих је гитара била баш танка. Чак верујем да је и озвучење било тешки шит. А чини ми се да ни простор није баш најбољи за концерте овог типа. Мајице никад скупље а избор никад гори. 4100 јбт. Не знам само де нађоше оних 100?? Хтедох да купим неку трзалицу али 5€ за парченце пластике??! Нека си их набију у дупе за те паре. И могли су бар још 2 песме да одраде. Овако је испала баш просечна тезга. 60 мин главног бенда је баш јадно и мало али то је ваљда сад тренд. По свему се види да их боли патка за публику већ само паре да се узму. А још прозивају у песмама капитализам, глобални систем и та срања а ништа бољи нису. Волим овај бенд, гледао сам их први пут, концерт је био...па рецимо, солидан, али остаде неки горак укус у устима. Једино што је било доста људи. 5/10 ако се ја питам. Edited 2 hours ago by Сале Quote
Kumodraski Vo Posted 2 hours ago Report Posted 2 hours ago Rivers teska bulja.. Fetusi objasnili. Merch preskup plus nema diskova, zajebi.. Mogao je zvuk da bude malo bolji i da ne kasne al ajde. Bilo dosta ljudi bas, mozda i 1000? Nisam siguran.. Quote
kuruz Posted 1 hour ago Report Posted 1 hour ago (edited) Rivers teško smeće dve gitare, a sve zvuči identično i smara plus onaj komični saksofonista koji se ukazuje na svakih minut i po pa opet nestane haha đubre od benda Dying Fetus bili do jaja, taman svirali koliko treba ako mene pitate izgazili, zvuk bio dobar, baš super sve merch stvarno bezobrazno skup, al pred kraj koncerta sam ipak hteo da kupim tour majicu, samo što nije bilo više u mojoj veličini i jebem ih što ne nose diskove Edited 1 hour ago by kuruz Quote
kuruz Posted 25 minutes ago Report Posted 25 minutes ago 1 hour ago, Сале said: 4100 јбт. Не знам само де нађоше оних 100?? 35 evra x 117 dinara = 4100 Quote
Recommended Posts