Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mislim da je ovo vise fazon da je neko "drugarski" ostavio odredjen broj karata i da je najlaksa opcija da se stave karte u kovertu. Kako prodas karte u istu kovertu stavis kes. Nema mozganja sta je placeno karticom, sta je placeno kesom, prebacuj sredstva sa racuna u kes, pa stavljaju konvertu i slicno.
Tako se i pre radilo, samo tada nismo bili toliko razmazeni da imamo 10 opcija za placanje vec smo imali samo kes u novcaniku.

Posted
On 5/22/2025 at 10:30 AM, azal said:

siptarska posla 

izgleda svuda po evropi šiptarija vodi taj biznis processing fee-ja, jebem li ih usta...

• 2 months later...
Posted (edited)

Тај Риверс од нихил је дефинитивно најдосаднији и најсмарачкији лајв наступ који сам икада гледао. Једва сам чекао да сиђу са бине. А по страни што је звук био катастрофалан. Само неразговетна бука где се чују само бас и бубањ, гитаре само у траговима. Онај саксофон се није чуо ни мало. Тонац их је изгледа баш ујебао. Искрено, ни фетус се нису нешто прославили звуком. Јес то било неупоредиво боље од предгрупе али и код њих је гитара била баш танка. Чак верујем да је и озвучење било тешки шит. А чини ми се да ни простор није баш најбољи за концерте овог типа. Мајице никад скупље а избор никад гори. 4100 јбт. Не знам само де нађоше оних 100?? Хтедох да купим неку трзалицу али 5€ за парченце пластике??! Нека си их набију у дупе за те паре. И могли су бар још 2 песме да одраде. Овако је испала баш просечна тезга. 60 мин главног бенда је баш јадно и мало али то је ваљда сад тренд. По свему се види да их боли патка за публику већ само паре да се узму. А још прозивају у песмама капитализам, глобални систем и та срања а ништа бољи нису. Волим овај бенд, гледао сам их први пут, концерт је био...па рецимо, солидан, али остаде неки горак укус у устима. Једино што је било доста људи. 5/10 ако се ја питам.

Edited by Сале
Posted (edited)

Rivers teško smeće
dve gitare, a sve zvuči identično i smara
plus onaj komični saksofonista koji se ukazuje na svakih minut i po pa opet nestane haha
đubre od benda

Dying Fetus bili do jaja, taman svirali koliko treba ako mene pitate
izgazili, zvuk bio dobar, baš super sve

merch stvarno bezobrazno skup, al pred kraj koncerta sam ipak hteo da kupim tour majicu, samo što nije bilo više u mojoj veličini
i jebem ih što ne nose diskove

Edited by kuruz
  • Upvote 1
Posted

Jbg,realno bolje da ste pare preusmerili na Pyrrhon sledeće nedelje😉

Bilo koji od ovih mlađih bandovi u prime-u što dolaze da nam sviraju za 50-100 ljudi mi je hiljadu puta interesantniji od ovih fetus,obscura i sl.dinosaurusa koji rutinski odrađuju još jednu turneju za ubiranje para na račun,uglavnom,stare slave.S tim u vezi,nema šta da se žalite na tezgicu i skup merch.

• Downvote 1
Posted
1 hour ago, kuruz said:

35 evra x 117 dinara = 4100

Знам то ал могли су џукци да заокруже на 4000. Тих 100 дин их је вероватно извукло из канала 😂. А не верујем да су продали више од 20 мајица ако је и толико.

Јебени капиталисти.

Posted
7 hours ago, Face Of Melinda said:

Bio lik u majici Human na metar od mene, @HUMAN  ti li si :haha:

Nope..

Elem odličan cert, jeste onaj Rivers govno od benda (očekivano) i jedva sam čekao da odjebu sa bine više, ali zato Fetusi razneli, jeste slažem se da zvuk nije bio idealan, ali ona količina energije, rifčina koji slamaju, gruva, prosto melju sve pred sobom.. Nikad veći red ispred KST nisam video, atmosfera uzavrela, nije moglo da se diše od one mase, a u pitu pakao naravno, mada nisam ulazio.. te stvari se ipak prepuštaju mladjim naraštajima;)

Što se mrča tiče bezobrazne cene baš, ali mene zabole, ionako nisam ni planirao ništa da uzimam.. ali jbt 35e majica, još malo pa ko Mejdeni:haha:

posle se izblejalo uz mnoštvo piva dabome.. inače ceo taj kraj bio pun nas crnih metalaca do izjutra, živli:rockdevil:

• Upvote 1
Posted
1 hour ago, Kumodraski Vo said:

Nek ga popuse..

Pa ja kontam da je dosta njih to maltene jedini neki ozbiljan oblik zarade. Ako vam je pivo tamo sad 500 dindži, šta je čudno da majica nije više 20e?

Ja sam došao doduše do tačke gde ne znam više ni gde ću sa majicama, tako da mi i lakne kad vidim da su neki ružni dizajni/suluda cena...

• Upvote 1