September 9, 2024Sep 9 comment_3100927 Moglo je i na PG temu al aj ipak ovde. Tony je velika faca i veliki gospodin.
September 16, 2024Sep 16 comment_3101113 Svidja mi se sto Vai nije 100% Fripp copycat nego dodaje svoj solo touch pesmama, zvuce sjajno, kupujem kartu ako prstom pipnu Evropski kontinent svetlosnom brzinom.
December 6, 2024Dec 6 comment_3104608 S obzirom na ovo, nema BEATa pre jeseni u Evropi, ako se uopšte i desi.
May 12May 12 comment_3112838 King Crimson guitarist Robert Fripp has revealed that he is currently recovering from a heart attack. Fripp made the announcement on his shared YouTube channel with his wife, Toyah Willcox. They regularly post covers of popular songs as part of their Sunday Lunch series, but this week’s video instead saw the pair open up about Fripp’s recent health struggles.
May 12May 12 comment_3112843 Uf. Odmah sam pomislio da nije neki RIP čim se vaskrsne tema nekog dinosauruskog benda. Ni ovo nije mnogo bolje.
July 9Jul 9 comment_3115284 Jakszyk kaže da se radi na novom albumu. 🥸 https://www.stereogum.com/2314598/king-crimson-recording-first-new-album-since-2003/news/
July 9Jul 9 comment_3115288 Pomenuo slično u prethodnom Prog intervjuu, s tim što je samo rekao da se radi samo na studijskim verzijama pesama koje su svirali live prethodnih godina, ne znam dal će biti još dodatnog materijala.
July 9Jul 9 comment_3115326 Bile "nove" ili ne, tretiraće se kao novi studijski album. Primećujem online da je hajp enorman, zbog postave, a opet, ljudi kao da su zaboravili da postoji A Scarcity of miracles, koji jeste bio dobar ali ne spektakularan. Ne mora da znači da će ovo biti neki mindblowing album.
July 10Jul 10 comment_3115337 Pa to, zato je i kod mene nepostojeći hajp. Mislim da sam čuo sve te što su svirali na turnejama zadnjih godina, i ništa mi tu nije bilo wow, Scarcity level at best.
July 10Jul 10 comment_3115360 ja nisam nista slusao od tog poljaka jel valja nesto sto je radio u svojoj karijeri? ne vidim kako bi nesto dobro snimili bez Belewa