Yesterday at 03:06 PM1 day comment_3120289 10 minutes ago, Angelystor said:Niti mi je ovo tribute, a svakako nije omaž. Što reče gore azal, sviraju svoju muziku Belew i Levin.Bukvalno ništa ne menja činjenicu da je ovo KC tribjut tezga..Ko se sa ovim ne slaže samo sebe laže Report
Yesterday at 03:11 PM1 day comment_3120291 Tezga bi bila da ova ekipa svira 70s KC opus, međutim pošto sviraju 80s opus u čijem stvaranju su učestvovali dominantno Belew, a delom i Levin, onda ne može biti tezga. Kao što je dobro poznato, tek naknadno je odlučeno da Discipline faza dobije KC brend, ovo nije ni predstavljeno da je KC, a svakako je genijalna muzika koju vredi čuti uživo u izvedbi koautora i pratećih majstora. Report
Yesterday at 04:44 PM1 day comment_3120294 1 hour ago, HUMAN said:Ko se sa ovim ne slaže samo sebe lažeKo se rime lako lati, više će tribjuta gledati Report
Yesterday at 05:17 PM1 day comment_3120296 2 hours ago, Haos sam ja said:Tezga bi bila da ova ekipa svira 70s KC opus, međutim pošto sviraju 80s opus u čijem stvaranju su učestvovali dominantno Belew, a delom i Levin, onda ne može biti tezga. Kao što je dobro poznato, tek naknadno je odlučeno da Discipline faza dobije KC brend, ovo nije ni predstavljeno da je KC, a svakako je genijalna muzika koju vredi čuti uživo u izvedbi koautora i pratećih majstora.B E N Z I N ...pa ovako se ne piše voda Report
20 hours ago20 hr comment_3120313 6 hours ago, Haos sam ja said:Tezga bi bila da ova ekipa svira 70s KC opus Report