Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 4.3k
  • Views 343.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Razbijač-NAAĆI
    Guest Razbijač-NAAĆI

MANOWAR!-U MOME SRCU 4EVER!   LAST FM-MARŠ U PIĆKU MATERINU!!!     KO JE PROTIV MANOWARA,MARŠ SA TEME!MARŠ!   KO MI DA MINUS,ZNA ZA ŠTA ME VAĆA.

• Zaista je strašno kad subjektivni moderator napada ljude koji za neki bend koji je sranje kažu da je sranje, jer on misli da nije sranje, iako je činjenica da je sranje.

comment_1978248

The search is over - definitivno nesto najgore sto sam cuo u zivotu, snimljeno od strane covjeka, zivotinje ili insekta! Takodje istovremeno i nesto najgej ikad...

Sve,sve, ali kad prosapuce Oce... Priceless!

Doduse, nista manje i nisam ocekivao od Manowara, kad je ovo najavljeno...

Genijalno!

comment_1978322
E sad vec preterujes, nije toliko lose :rolleyes:

Aha, nije... I engleska verzija je uzas, a hrvatska i bugarska su beyond that... One su naprosto genijalne, jer ne postoji nista sto im se moze jos dodati a da ih to ucini imalo gorim... Savrsene su upravo takve.

comment_1978323

Ne pamtim kada je bilo ovoliko ljudi na temi.Obično su tu samo Laza i 2-3 ljudi koji se povremeno jave. :)

Dakle,marketing je poslužio svrsi,skrenuo pažnju na bend,a sada krenite da preslušavate valjane radove ovog benda.

comment_1978358
Hehe poslusah "Otac" , prva reakcija , smesno je , ali za postovanje , nisam slusao verzije na drugim jezicima , ali i tu cu se smejati verovatno , u principu nije toliko lose kako sam zamisljao , simpaticno .

Ostale nove pesme su sasvim ok .

Слушај бугарску верзију ,,Татко'' :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

comment_1978510

Nisam slušao sve verzije, ali ovo na hrvatskom je smešno. Izbor reči je atipičan. Siguran sam da bi bilo ko sastavljao tekst, odavde, bolje to uradio, samo zato što je direktno u dodiru sa narodom i zemljom u kojoj živi, pa bi ga bolje prilagodio za muziku. Ovako je ublažena verzija google translate, samo zato što je u padežu. Verovatno ostale bolje zvuče, ali to je verovatno zbog toga što ih mi ne razumemo. Sigurno su i drugima smešne. Pohvala za trud ali nije to ono što bi trebali da nastave raditi.

comment_1978551
Nisam slušao sve verzije, ali ovo na hrvatskom je smešno. Izbor reči je atipičan. Siguran sam da bi bilo ko sastavljao tekst, odavde, bolje to uradio, samo zato što je direktno u dodiru sa narodom i zemljom u kojoj živi, pa bi ga bolje prilagodio za muziku. Ovako je ublažena verzija google translate, samo zato što je u padežu. Verovatno ostale bolje zvuče, ali to je verovatno zbog toga što ih mi ne razumemo. Sigurno su i drugima smešne. Pohvala za trud ali nije to ono što bi trebali da nastave raditi.

Pa kreni prvo od teksta na engleskom, koji koliko god da volim Manowar, prlično plitak i naivan, tako da prevod, koji bio bukvalan ili ne, ne moze ni biti bolji. Istina je da je dotična devojka koja je prevodila tekst mogla da se malo više potrudi oko stilizacije. Ali sa druge strane, svaka čast Eriku, što je i ovako otpevao. Odslušao sam ceo opus, i priznaću da hrvatska i italijanska verzija meni najbolje zvuče.