June 17, 200916 yr comment_1981154 A najjača fora je što ne možeš njega da banuješ, jer nije ništa rekao na Manowar temi, a ne možeš ni mene, jer nisam ni ja rekao ništa na Manowar temi. Drugim rečima, što bi rekli ovi sa pedera i dukatlija: haha Siti da mi se najedete govana,i ti i taj što ga kvotuješ,Kukuruz,pokenjam mu se na guz.S druge strane,dok se vi,štakori,budete znojili medju homoseksualcima na Amon Amaranu,ja idem u Bugarsku da uzivam uz Manowar,gomilu dobre pićetine,nabildovanih jarana,sisatih sojki,guzatih bedevijica,dok vi možete samo moja gnjila govna da izedate i da serete o jednom od najvećih hevi metal bendova svih vremena i prostranstava.Sram vas bilo,Manowar pljujete,Sotonini kopilani.bezobrazni. Znam što ovo radite bagro nevaspitana,ali polako,jebaću vas ja već.samo vi provocirajte.kurve.snimijo sam vas još na random immortal šta smerate.pićkuljani.
June 17, 200916 yr comment_1981186 U Bugarsku, ili u Rumuniju? Meja kuljpa.Rumunia,naravno.Eto šta mi se događa kad me cavuljani izbace iz takta.Pićke!
June 17, 200916 yr comment_1981190 Ha, meni je trenutno velika verovatnoca da ih gledam u Rusiji... Je l' neko planira da ide tamo?
June 17, 200916 yr comment_1981198 Ha, meni je trenutno velika verovatnoca da ih gledam u Rusiji... Je l' neko planira da ide tamo? Ja bik išo,al sam s ženom isplaniro more tad,tako da sam se odlućio za Rumuniju,a i blizu mi je.Tako da,vidim Manowar,mali mi bude miran za ovu godinu,i idem na more,da šljapkam zeni u dubinama.
June 17, 200916 yr comment_1981219 Rusija je vrlo skupa destinacija i ako jednog dana budem mogao sebi da priuštim da tamo odem, to će biti isključivo, ali isključivo da bih video Ariju. Manowar mogu da gledam i na drugom mestu. Štaviše, kad bih otišao u Rusiju i gledao neki drugi bend, skenjao bih se što nije Aria. Čak i da je Judas Priest u pitanju.
June 17, 200916 yr comment_1981587 A najjača fora je što ne možeš njega da banuješ, jer nije ništa rekao na Manowar temi, a ne možeš ni mene, jer nisam ni ja rekao ništa na Manowar temi. Drugim rečima, što bi rekli ovi sa pedera i dukatlija: haha Moze da te banuje zato sto spamujes + pokusavas da flame-ujes... ja bi ti dao zestoki warn... jer ovo sto si napisao spada pod flame-ovanje... ako nemas nista pametno da kazes povodom ManOwaR-a gubi se sa teme... Stvarno je Otac mocna pesma! kao sto rekoh pogodila me je! a da pa oni fazon na omote od LP-a i singlova stavljaju deo slike sa albuma... Ko zna mozda ce ova munja biti samo deo slike sa albuma...
June 17, 200916 yr comment_1981599 S druge strane,dok se vi,štakori,budete znojili medju homoseksualcima na Amon Amaranu,ja idem u Bugarsku da uzivam uz Manowar,gomilu dobre pićetine,nabildovanih jarana,sisatih sojki,guzatih bedevijica,dok vi možete samo moja gnjila govna da izedate i da serete o jednom od najvećih hevi metal bendova svih vremena i prostranstava Da si ti meni živ i zdrav, kad ovde bude bio Amon Amarth, ja ću biti u Švedskoj, a svi znaju šta tamo ima ja bi ti dao zestoki warn... jer ovo sto si napisao spada pod flame-ovanje... ako nemas nista pametno da kazes povodom ManOwaR-a gubi se sa teme... O ne, samo ne žestoki warn! Običan bih još nekako i podneo, ali žestoki... Inače bih ostao, ali pošto si mi ti rekao da se gubim, onda nemam izbora, jebi ga.
June 17, 200916 yr comment_1981633 Ретард, хаха. Иначе, оно што Иван Крид пише (Јебот отац) после ове песме Гејовора има сасвим ново значење.
June 17, 200916 yr comment_1981639 Inače bih ostao, ali pošto si mi ti rekao da se gubim, onda nemam izbora, jebi ga. Pa realno mogo bi da ostanes da nisi tolka pedercina... a ti kuruze ako je ManOwaR gay onda na ovom svetu ne postoji Str8 covek... mozete samo da im zavidite picke pozerske...
June 17, 200916 yr comment_1981651 Pa realno mogo bi da ostanes da nisi tolka pedercina... Sinak, prvo prismoči, pa se onda javljaj
June 17, 200916 yr comment_1981663 Sinak, prvo prismoči, pa se onda javljaj ovaj da te razocaram...ne vazi ti to sto su te trpali u bulju... tako da ono na istom smo, samo sto si ti u minusu, a ja na nuli...
June 17, 200916 yr comment_1981760 Rusija je vrlo skupa destinacija i ako jednog dana budem mogao sebi da priuštim da tamo odem, to će biti isključivo, ali isključivo da bih video Ariju. Manowar mogu da gledam i na drugom mestu. Štaviše, kad bih otišao u Rusiju i gledao neki drugi bend, skenjao bih se što nije Aria. Čak i da je Judas Priest u pitanju. Znam da je skupa i po ovom planu koji trenutno imam put ce mi biti dzabe, ali bukvalno. Tamo bih ostala to veche i eventualno josh jedan dan da malo vidim Moskvu i to je to. Ako se to izjalovi, onda idem u Rumuniju, da obilazim Drakulin zamak i da slusham Manowar
June 17, 200916 yr comment_1981771 ovaj da te razocaram...ne vazi ti to sto su te trpali u bulju... tako da ono na istom smo, samo sto si ti u minusu, a ja na nuli... Hahaha, omg, i ja sam našao s kim da se raspravljam...
June 17, 200916 yr comment_1981822 :) Neko je rekao pre koju stranu da treba da zajebu orkestraciju i balade i da cepaju metal. Slazem se, mada ih ne volim toliko, ali definitivno su mi bolji u "metal" izdanju. Nisu oni za orkestraciju, nek ostave to rhapsody-ju, rade to duplo bolje od njih. Edited June 17, 200916 yr by Ash
June 17, 200916 yr comment_1981943 Slazem se...tako je i Priest smorio sa Nostradamusom.Jebo to,daj metal,4 minuta pesma,rif pilaje i cao.
June 18, 200916 yr comment_1982068 Da si ti meni živ i zdrav, kad ovde bude bio Amon Amarth, ja ću biti u Švedskoj, a svi znaju šta tamo ima Ima ženske? Stižu mejlovi? Slazem se...tako je i Priest smorio sa Nostradamusom.Jebo to,daj metal,4 minuta pesma,rif pilaje i cao. Najjače heavy pesme su od 5-7 minuta. Ne valja da je pesma mnogo kratka, taman se primiš, a prođe.
June 18, 200916 yr comment_1982257 I Lazo,interveniši leba ti,neću ovde da dolaze pićke koje da pljuju i omalovažavaju ovaj bend,ili svakom ko previše kenja warn,ili nemoj da sad moram ja da ih teram govna da mi jedu. MANOWAR ZAUVEK! Nego sta! Poslednje upozorenje svima + pojedincu warn. A najjača fora je što ne možeš njega da banuješ. Za flame uvek moze. Samo da mu prodje ovaj Demonic-ov ban/warn/sta li je,pa ce da usledi jos jedan. A i tebe za offtopic/spem. Manowar je totalno gej. I ti se smatraj warn-ovanim.
June 18, 200916 yr comment_1982425 to bre lazo udri ja bi bas voleo da odem u rusiju na manowar, mislim da tamo imaju mnooogo dobru publiku, al cu biti zadovoljan i sa rumunijom