Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 2 months later...
  • Replies 2.3k
  • Views 215.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cika pop producent uzeo chedo i oprao mu gace, zvuci mi kao Blood Mountain kojem je neko procistio low end, odsekao suvisne repove i dodao vise pevanja. Ja licno nemam problema kada mi nesto bolje zv

• Embrace Death
    Embrace Death

Highlight svih Mastodon albuma su mi uvek bili Brentovi iščašeni rifovi i solaže, kao potaž svih tih surf, rokabili, psihobili uticaja, i taj višak emocije, mraka i melanholije u njegovom glasu, a vol

• Realno, neuporedivi. Stare pesme volim jer su polupane masne prljave i predobre. Nove pesme volim jer su upeglane ciste sredjene i predobre. Mastodon je stavio kravatu ali i dalje ima kitu ko slon

comment_3079996

Super dokumentarac, tacno se vidi da nije Some kind of monster ili bilo koja druga pricica gde se ide na neku patetiku. Dobro je da su zadrzali sebi svojstven humor koji se prozima tokom intervjua i segmenata koji su poput skeceva. I tacno se vidi da su bracurde najjace jer ko god da se pojavi u dokumentarcu i prica o radu sa njima, osetis taj dobar vajb, da nam budu ovako dobri i da stancuju samo aseve. I zelim im sto pre novi album i novu turneju i da svrate do Pestice ili Lijepe nase. 

• 2 months later...
  • 5 months later...
  • 8 months later...
comment_3096687

I doslo je to vreme godine da se proslavi 15 godina od izlaska najboljeg albuma (tm). Sve smo vec rekli sto smo imali, i uvek cemo mu se vracati. Evo instrumentalne verzije crvenog barona. Ajde dogodine da padne neka EU turneja pa da se gledaju gospoda iz Atlante jos jednom.

• 1 month later...
  • 4 months later...
  • 3 weeks later...
comment_3101538
On 3/24/2024 at 11:45 PM, azal said:

nije mi omiljeni, ali da je velicanstven jeste. plus je remission/leviathan/blood mountain/crack the skye sigurno jedna od, ako ne i najjaci niz albuma u poslednjih 25 god metala 

spacer.png

• 2 months later...
  • 2 months later...
comment_3109607

Friends and Fans, After 25 monumental years together, Mastodon and Brent Hinds have mutually decided to part ways.

We’re deeply proud of and beyond grateful for the music and history we’ve shared and we wish him nothing but success and happiness in his future endeavors. We are still very inspired and excited to show up for fans in this next chapter of Mastodon. As we move forward, all 2025 touring plans will remain intact. We look forward to seeing you on the road. - Mastodon