November 5, 20222 yr comment_3079996 Super dokumentarac, tacno se vidi da nije Some kind of monster ili bilo koja druga pricica gde se ide na neku patetiku. Dobro je da su zadrzali sebi svojstven humor koji se prozima tokom intervjua i segmenata koji su poput skeceva. I tacno se vidi da su bracurde najjace jer ko god da se pojavi u dokumentarcu i prica o radu sa njima, osetis taj dobar vajb, da nam budu ovako dobri i da stancuju samo aseve. I zelim im sto pre novi album i novu turneju i da svrate do Pestice ili Lijepe nase.
November 5, 20222 yr comment_3080030 Jesu li objasnili zašto im je taj album najdosadniji u karijeri?
July 19, 20232 yr comment_3088971 https://www.loudersound.com/features/every-mastodon-album-ranked-from-worst-to-best
March 24, 20241 yr comment_3096687 I doslo je to vreme godine da se proslavi 15 godina od izlaska najboljeg albuma (tm). Sve smo vec rekli sto smo imali, i uvek cemo mu se vracati. Evo instrumentalne verzije crvenog barona. Ajde dogodine da padne neka EU turneja pa da se gledaju gospoda iz Atlante jos jednom.
March 24, 20241 yr comment_3096688 Mogao bih da skinem diskografiju, nisam ih slusao od kad je izaso Once more fazon..
March 24, 20241 yr comment_3096696 nije mi omiljeni, ali da je velicanstven jeste. plus je remission/leviathan/blood mountain/crack the skye sigurno jedna od, ako ne i najjaci niz albuma u poslednjih 25 god metala
September 12, 2024Sep 12 comment_3101026 "All rivers run to the sea", tvrdi pesnik Neko je zaboravio na jezera
September 13, 2024Sep 13 comment_3101050 Sviđa mi se što intro zvuči ko old school Mastodon, ali braćo kada krene pevanje... Sve lađe potonu.
September 30, 2024Sep 30 comment_3101538 On 3/24/2024 at 11:45 PM, azal said: nije mi omiljeni, ali da je velicanstven jeste. plus je remission/leviathan/blood mountain/crack the skye sigurno jedna od, ako ne i najjaci niz albuma u poslednjih 25 god metala
March 2Mar 2 comment_3109316 Odlična! Ne mogu da odolim. Prvi komentar: Troy's transformation into Gandalf is now almost complete! Najjači odgovor: Brann's transformation into an 80's jock is also almost complete. 😂
March 7Mar 7 comment_3109607 Friends and Fans, After 25 monumental years together, Mastodon and Brent Hinds have mutually decided to part ways. We’re deeply proud of and beyond grateful for the music and history we’ve shared and we wish him nothing but success and happiness in his future endeavors. We are still very inspired and excited to show up for fans in this next chapter of Mastodon. As we move forward, all 2025 touring plans will remain intact. We look forward to seeing you on the road. - Mastodon
March 7Mar 7 comment_3109608 Kraj jedne ere, Brentov stil sviranja i pojava su bili vrlo prepoznatljivi, ne znam ko ce moci da oponasa taj zvuk ako dodje umesto njega
March 7Mar 7 comment_3109609 Veliko sranje. Svaki od njih četvorice je toliko neponovljiv. Sa druge strane, Brent je lud lik, dobro su i ovoliko izdržali zajedno.