Haos sam ja Posted May 14 Report Posted May 14 Evo malo kako to izgleda sa ovim Nickom, ortak kao na odsluženju civilnog vojnog roka, ne daj bože neki headbang da ne spadne ova kapica. Tehnički sve na mestu, čak i kul verzija solaže na Motherload ali nije to to bez leprikona def. 1 Quote
azal Posted May 22 Report Posted May 22 ja mislim da je Brendt vec u nekom matori raspad alkos gasu a da su ostali fokusirani na to da mogu da sviraju sto duze. svi izgledaju bas fit, troy sve bolje peva uzivo, deluju kao bend koji zeli da potraje 1 Quote
Totamealand Posted May 22 Report Posted May 22 Kakav pacer. Kako su uvek bivši članovi ti koji se ponašaju kao tinejdžeri po intervjuima i online postovima a ostatak benda uvek ima gram mozga da bira reči? Quote
Haos sam ja Posted June 3 Report Posted June 3 Preporučivao sam prethodni album ovog UK benda, evo im Troy gostuje na novoj pesmi, ne sviđa mi se miks ali nije loše sve ukupno, pevanje zapravo najgore Quote
Recommended Posts