Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2910263

• Replies 18.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Dzaba im svi dokumentarci,kada je Kirk Hammet bolji od sve trojice mejden gitarista zajedno.

• U do jaja...trojica gitarista koji zajedno nisu ko pola trzalice kirk hameta + abba na ekstaziju...spektakl u picku materinu.

• In The Flesh
    In The Flesh

Procitah sad da je ono ipak fejk omot.

comment_2910429

Za razliku od prošlog albuma gde nisam mogao tako lako da izdvojim pet najboljih stvari, jer su gotovo sve odlične, ovde potpuno obrnuta situacija, jednostavno nisam mogao ni za tri najbolje da se odlučim, glasao za Rainmaker i Paschendale, mada ni one ne spadaju u njihove najbolje pesme. Tačno je da sam ga malo slušao, ali evo i posle par godina celog sam ga obrnuo, ali mi se mišljenje o njemu nije nimalo promenilo, definitivno njihov najslabiji album uz Final F. i Virtual XI.

comment_2911501

VAN SVAKE PAMETI je sinoc bilo,jedna od najgrubljih i najvatrenijih Maiden svirki na kojima sam ikad attendovao,masa je totalno poludela.Kao 2007 na sajmu su ljudi padali jedni preko drugih hahaha ... Fantasticno,bina je toliko blizu bila da si je mogao udariti rukom.Fantasticno stvarno.

Bruce naravno na blood brothers greetovao zastavu ....

comment_2911518

comment_2911692

Odgledo sinoc Maidene u Minhenu, moram da priznam, opasno dobro su zvucali, a posebno dobro su zvucale nove pesme. Ne znam da l su menjali tehnicare, tonce, nesto, ali ono sto sam odslusao sinoc, je jedno 3x bolje od poslednjeg puta u Beogradu. I bina je prejebeno dobro odradjena, najbolja do sada :)

comment_2911697

Odgledo sinoc Maidene u Minhenu, moram da priznam, opasno dobro su zvucali, a posebno dobro su zvucale nove pesme. Ne znam da l su menjali tehnicare, tonce, nesto, ali ono sto sam odslusao sinoc, je jedno 3x bolje od poslednjeg puta u Beogradu. I bina je prejebeno dobro odradjena, najbolja do sada :)

Nisu menjali tonce nego nekad dobro zvuce nekad ne :D .

comment_2911699

Na stranu sto su stvarno dobru svirku imali, svakom moze da se desi da nekad dobro zvuce nekad ne, ali tehnicki deo je 3 puta bolji, sve se culo, svaka gitara, svaki instrument, nisi morao da se zadubljujes da cujes gitaru kao sto sam radio na koncertu u Beogradu i ostalo, a uzevsi u obzir da je svirano na stadionu gde ima puno reverba, ono je bilo odlicno.