Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1147316

Da, i ja se slzhem sa scenu u Hrabrom srcu.. sad.gif

Onda, u Paklenoj pomorarandzhi kad Alex widi da su mmu obi drugowi pubowi i kad ga odwedu da ga biju...

U Mulen ruzhu kada Chrisitan pewa El Tango de Roxanne...

Da i kad Bambiju umre mama...

Uwek se rasplachem i kad u gospodaru "umre" Gandalf...

• Replies 469
  • Views 43.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• truliandedzombileš!
    truliandedzombileš!

http://www.youtube.com/watch?v=S-wORUegR9w

• Mazrim Taim
    Mazrim Taim

Jaoj, ona scena iz filma Crank kada on na kraju pada iz onog helihoptera i dok pada zove telefonom svoju devjku... Tada joj se izvinjava sto je bio kreten i tako to... Taj deo sam premotavao najmanje

comment_1148820

Мени је ужасна/тужна сцена из "Ловац на јелене" пред крај, када Вокен каже: "Један метак" (ако се не варам) и разнесе себи мозак ...

Јао, брука ...

Или у "Мистична река" кад Шон Пен рокне Тим Робинса ...

Ух, хтео сам да умрем у биоскопу ...

Баш сам се потресао ...

• 1 month later...
comment_1186409

Tuzna je scena kada u Shockeru Horace Pinker ubije Alison (iako se na tu scenu nije obracala puno paznja, zavrshena je u roku od 10 sekundi)

Koliko god cudno zvucalo, od zadnjih filmova koje sam pogledao najvise me je potresao Return of the LIving Dead 3... (iako sam pored tog odgledao jos 3 drame laugh.gif)

Dakle film je stvarno tuzan iako se u njemu pojavljuju klasicne scene horora (masa zombija, mnogo gora, krvi)...

kratak sadrzaj; A sad tale about true love...

Devojka je ubijena u saobracajnoj nesreci i njen momak je ozivljava uz pomoc gasa koji proizvodi vojska (ok, u istrazivanju je i nije usavrsen). Devojka ozivljava, ali izgleda da vise nije onakva kakva bi trebala da bude... icon_sad.gif

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
comment_1206708

Prohujalo sa vihorom:

Skarlet O' Hara svadja se sa Retom Batlerom i polazi uz stepenice, slucajno paden i izgubi dete... pa posle nekog vremena im izgine i ono prvo kada padne sa konja i Ret koji ga psihoticno oplakuje tri dana... svega ima tragedije, nesporazuma, izdrkavanja itd. mozda suludo zvuci ali mene je ta scena pogodila kada sam prvi put sa nekih 10 godina gledala taj film. icon_uhoh.gif

• Author
comment_1206742
Prohujalo sa vihorom:

Skarlet O' Hara svadja se sa Retom Batlerom i polazi uz stepenice, slucajno paden i izgubi dete... pa posle nekog vremena im izgine i ono prvo kada padne sa konja i Ret koji ga psihoticno oplakuje tri dana... svega ima tragedije, nesporazuma, izdrkavanja itd. mozda suludo zvuci ali mene je ta scena pogodila kada sam prvi put sa nekih 10 godina gledala taj film. icon_uhoh.gif

to je bas ona GLEDAM TE KAKO ODLAZIS U VOZU DOK KISA PADA patetika biggrin.gif

comment_1206932
Koliko god cudno zvucalo, od zadnjih filmova koje sam pogledao najvise me je potresao Return of the LIving Dead 3... (iako sam pored tog odgledao jos 3 drame laugh.gif)

Imaš trojku!!!! Damn you -.-

Elem, filmovi me retko rastuže...poslednji koji je koliko-toliko uspeo je The Green Mile (verovatno je neko već pomenuo tu scenu). Poor guy =(

comment_1206954

KING KONG iz 1976. Kada ga ubijaju na kraju filma na vrhu World Trade centra. Peter Jacksonu ni sva savremena filmska tehnologija nije pomogla da taj trenutak docarara na onakav nacin kako je to uradjeno pre 30 godina.

comment_1207685
Мени је ужасна/тужна сцена из "Ловац на јелене" пред крај, када Вокен каже: "Један метак" (ако се не варам) и разнесе себи мозак ...

Јао, брука ...

da, da, da... icon_sad.gif bas sam to htela da napisem...

inace, jedan od filmova uz koji sam plakala kao kisa - Betty Blue... posebno na kraju, kada je ugusi jastukom... icon_cry.gif