Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Masa ili definicija? 62 members have voted

1. 1. Masa ili definicija?

• Masa
      14
    • Definicija
      39

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 6.9k
  • Views 435.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• In The Flesh
    In The Flesh

Jednom davno, smuvam se ja sa jednom vrh ribom i pođemo na koncert Nevernih Beba. I sad, kako sam ja iza nje, obgrlio je oko struka, i pokušavam da igram s njom, ali koji kođ ja pokret da napravim, nj

• Dead Man Walking
    Dead Man Walking

Svi koji ja pratim po jućubu kažu da ne treba koristiti teške bučice za bicepse. Za mišićnu masu rekao bih da je idealno 8-12 ponavljanja, više od toga je gubljenje vremena. 1-6 ponavljanja je isključ

• Pa nisam se tebi obracao,vec sam odgovarao Hefestu jer je on zapoceo tu pricu.To sto si se ti nasao prozvanim je tvoj problem.A ako sam ti toliko dosadan,sto konstantno odgovaras na postove?Sto ne ign

• 2 weeks later...
comment_1397709

Ovdje je 12 eur mjesec dana, svi dani se računaju, mogućnost izbora što se tiče termina od 10am-10pm. I pored toga, ja ne idem :D Čekam Bar, pa da uzmem bajs :da:

damn edit: u stvari, kako je krenulo, čekam Bar za plivanje :D

Edited by Kokopelli

comment_1398129

Drage dame,po najnovijim istraživanjima(nikako da se setim gde sam pročitao,pre neki dan,mislim da je 24 sata)

fudbal je odličan način za oblikovanje tela uopšte(noge i zadnjica najviše).

Uprkos predrasudama da tako noge postaju muškobanjaste i mišićave,dešava se upravo suprotno,

pa dolazi do željenog efekta.

...

Stoga,batalite teretane i fitnese,i opikajte fudbal!

Ako nemate ekipu...

za mene niste muškarače

:meshuggah:

Edited by Mustang

comment_1399742
jel to Forest teretana?

@ax

ma de..lakse mi je da sacekam nego da razmisljam posle hocu li imati da vratim novac...al dok ja docekam kupovinu ostaje mi da kukam :D

Ej ja idem u forest (to je u takovskoj a ne u 29. novembra) i placam 2300 ili 2400 16 termina... u kojoj ti placas 1400 12 termina??? Kakava je ta teretana? Ima li sve sto je potrebno (rade li mashine kako treba ili su sajle popucale) i da li je cumez u kome se ljudi gushe ili ima prostora??

Pozdrav

Edited by Metal_Heart

comment_1399749
auh, misljenja sam da oni deru bas zato sto je em tolika em opremljena do zla boga... sto ne pitas koliko kosta bas me zanima koliko naplacuju

Ma extreme je cista sminka hehe... Tamo vezba Ksenija Pajcin (ili je bar vezbala) i Ceda Jovanovic i zato je toliko skupa. :)

• Author
comment_1399942
Ej ja idem u forest (to je u takovskoj a ne u 29. novembra) i placam 2300 ili 2400 16 termina... u kojoj ti placas 1400 12 termina??? Kakava je ta teretana? Ima li sve sto je potrebno (rade li mashine kako treba ili su sajle popucale) i da li je cumez u kome se ljudi gushe ili ima prostora??

Pozdrav

rece veronika blizu 29og pa reko da nije mislila na tu. ma u tu ja teretanu idem meni je 1400 12 termina jer imam neki studentski popust ^_^

comment_1400019

Ma od sutra treniram u teretani iz kraja...

1200=flat

A ima sve što je potrebno,+ je unisex...

------------------------------------------------------

Nisam onim postom sa fudbalom hteo da unesem zlu krv :red:

:) :) :)

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.