Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 2 weeks later...
  • Replies 2.4k
  • Views 134.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• NECU VASE SAVETE     JEDITE GOVNA!

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Kako ti se zove devojka Lalovicu? Milan?   1. Zajebi te Kuruzove "postao sam advokat i sada idem po fensi mestima iako sam do pre dva meseca jeo pastetu rukama" fazone. Idi u Belu ladju. Klopa sjajn

• Promeniti ime teme u "Kuruzove gastronomske avanture"

comment_2902218

ako živite na relaciji vidikovac, žarkovo, cerak, b.vode i slično, belvedere pizza odlična. preporuka, bilo koja sa sudžukom :D

Jeebote, ovi ne isporučuju na Čukaričku Padinu, da l' su oni bre normalni... Ja pomislio isporučuju u krugu od 200m oko picerije, kad ono oće u Žarkovo, a ovde ne... Kreteni, a taman bi mogli i da uštede gorivo dok se spuštaju iz Maršala Tolbuhina...

Anđelizatore, de naručuješ picu?

comment_2902276

Jeebote, ovi ne isporučuju na Čukaričku Padinu, da l' su oni bre normalni... Ja pomislio isporučuju u krugu od 200m oko picerije, kad ono oće u Žarkovo, a ovde ne... Kreteni, a taman bi mogli i da uštede gorivo dok se spuštaju iz Maršala Tolbuhina...

Anđelizatore, de naručuješ picu?

e jbg, što ne reče da si na padini :P (bivši kraj)

ovi isto imaju jako dobru pizzu

http://www.donesi.com/beograd/punto-dostava-1292.php

• 2 weeks later...
comment_2905514

Becki svet, pored onih kobasica, preko puta Big pice kad se krene ka Skadarliji. Nehumani obroci, becka, tartar, kupus, lepinja, pomfrit i slatka palacinka - 250 kinti. Ja uzimam s punjenom beckom koja je predobra - 310 dinara sve.

comment_2907833

E, da, negde sam imala snimak gde drugarica i ja umacemo tampone u sangriju i pijemo, sangriju. Neverovatno je koliko to nabubri.

Do jaja :haha:

kakav je osecaj?

Sigurno si morala sangriu da sisas sa tampona a u tom slucaju bi osetila ukus sangrie plus neukus i hrapavu teksturu tampona? Sto realno usere slatkast ukus i tecnu teksturu vina, na koji je mozak navikao i ocekuje da oseti pa je percepcija ukusa drugacija...

comment_2908352

Do jaja :haha:

kakav je osecaj?

Sigurno si morala sangriu da sisas sa tampona a u tom slucaju bi osetila ukus sangrie plus neukus i hrapavu teksturu tampona? Sto realno usere slatkast ukus i tecnu teksturu vina, na koji je mozak navikao i ocekuje da oseti pa je percepcija ukusa drugacija...

Osecaj gadan al valjda smo vec bile pijane pa nam bilo smesno. :mladost:

• 1 month later...
comment_2916250

pljeskavica bosanka u "bosanki" na banovom brdu, je bo te! ne sećam se kad sam ovako dobru pljesku jeo, serious stuff.

sačinjena je od jelte mesa, luka i slanine. also, mislim da ima 250+ grama, tako da je pao teški najed. svaka preporuka!

• 2 weeks later...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.