February 23Feb 23 comment_3122211 Posle godina lobiranja, konačno naterao prošle godine roditelje da probaju Opeth. I sad, par meseci kasnije, već se gradi kolekcija... Report
February 23Feb 23 comment_3122212 Zajeb'o matorce da krenu u vinil avanturu pod stare dane 🤣🤣🤣 Report
February 23Feb 23 comment_3122219 1 hour ago, Haos sam ja said:A gde krenuše od ovih albuma? :)Pa eno ga najbolji na vrhu :) Report
February 23Feb 23 comment_3122222 Posle slušanja Heritage na vinilu, mogu da potvrdim da je sporan i dalje kao i dana kada je izašao. Report
February 23Feb 23 comment_3122239 5 hours ago, kuruz said:kakav je zvuk u odnosu na CD?Nemam Heritage na disku pa ne mogu da poredim 😎 Report
February 23Feb 23 comment_3122245 Mogu da potvrdim da Heritage zvuči super na vinilu. Imaš utisak da su Mika i ekipa u tvojoj sobi i da džemuju kod police sa televizorom i gramofonom. Meni inače jedan od omiljenih albuma Opeth-a. Bio je da se nabavi u Mascomu, sad mislim da je out of stock. Ova tri i kusur sjajna minuta bila su mi dovoljan razlog da nabavim Heritage na vinilu: Report
3 hours ago3 hr comment_3122913 Ваља мало и култних бендова на овој теми...Није било свеједно извалити се 30 марака али...Трилогија комплетирана. Report