Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_3101041

Hagazussa

Film ima sve što mu treba

Spoiler

Kršten sountrack 

Uverljiva gluma

Dobra atmosfera

Kuga, veštičarenje, nasilje, zoofilija, masovna sarana, kanibalizam i samo malo droge i masturbacije

Sve to u sat i 40, kroz 50 kadrova od kojih se radnja dešava u 12

Odličan film

• Replies 2.2k
  • Views 215.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Preporucujem kultni sleser "Sakacenje Bavaraca",totalni pokolj,krvi na sve strane,11 ljudi je masakrirano tokom 90 minuta koliko traje film.Spanski film,rezirao ga Serhio Ramos.Overi.

• Guest Bata Životinja
    Guest Bata Životinja

dobro, ali to su ipak horori, jbg taj žanr je sirotinja sam po sebi   realno horora klasika ima 10-20 u vrh glave, sve ostalo je loše ostarilo, ili služi za neko kult drkanje, ili nikad nije ni valj

• Grob Bez Dna
    Grob Bez Dna

edukuj se, gledaj argenta i fulcia, jebo ostale. od amera samo craven.

comment_3101161

Moram overiti taj Hagazussa, zvuči baš kako treba.

Ko voli preteranu ratnu krljačinu, napucanu krvavim scenama, preporuka za finski film Sisu, Jalmarija Helandera.

Netipična priča o Drugom ratu smeštena u ambijent Finske pustare gde očajni kopač zlata napokon dolazi do željenog plena, ali mu Švabe stanu na žulj i počinje opšti pokolj.

Ništa umetnost, samo predrkani efekti i rokanje.

Old school BM anyone?

Edited by HellAwaits

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
comment_3104878
2 hours ago, Havočka said:

Nije ništa spec film, ne bih preporučila

Meni se svideo. Nisam ocekivao nista manje od takvog filma koji ima takav naziv i u skladu sa temom,a i uloga Hju Granta na koga nismo navikli da je u ovakvim zanrovima je bila izvanredna. Po meni dobar razlog da se pogleda film.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
comment_3105991

Novi Nosferatu gotičarski filmski san. Izgoreo sam od hajpa za ovo kao malo šta u poslednjih par godina i, sve u svemu, nije me razočarao Eggers.

Neću mnogo da spoilujem, ali nisam bio spreman za izgled samog Orloka, vrlo hrabar izbor, i konačno malo drugačiji pristup izgledu. Zaboravio sam da je Skarsgard uopšte iza svega, nije mi na kraj pameti bio tokom filma.

Spoiler

bar ja do sada nisam viđao previše vampira u holivudskim filmovima da stvarno izgledaju kao da su došli sa Balkana, vazda je era vampira kao nekog engleskog ili austrougarskog gospodina. Malo vuče na Snowy Shaw-a jedino.

Ovu Lili Dep nisam viđao do sada, vraški iznela možda i najtežu ulogu filma, Defoe standardno Defoe dominacija, Hoult mi antipatičan kao pojava, ali i on izneo profesionalno.

Voleo bih jedino da je kraći film, jedno 15-20 min moglo da se ošiša iz druge polovine. Prvi deo sa kulminacijom u zamku je 10/10, posle kad se stvari vrate u grad čini mi se da je dosta nagojen film u odnosu na prethodne Nosferatue, a nije baš toliko doprinelo širenje. Doduše probaću i opet da ga gledam bez popijene kafe u prvom delu filma koja me je terala posle. Bioskop u kome sam bio inače ima razne neke grafite ispred sala sa citatima reditelja i sl., a ispred sale gde sam bio stojao Hičkokov citat "The length of a film should be directly related to the endurance of the human bladder.". Ironija me spucala k'o našeg vampira sunce.