Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.8k
  • Views 336.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• SixStepsOnTheMoon
    SixStepsOnTheMoon

Čekaj,zašto mu je oduzet status važne teme sa podforum-a Religija i Filosofija?Mislim,ajde da je naziv podforuma Republika Srbija,ali u ovom odjeljku vezanim za religije i filosofije nema države kao t

• SixStepsOnTheMoon
    SixStepsOnTheMoon

Ateizam je previše nedefinisan životni/filosofski stav prema postojanju i mogućnostima koje čovjek kao psihofizičko biće ima,tj.njegovom potencijalu da zaroni i otkrije zavesu koja pomračuje um i opij

comment_1752240
ja mislim da granica pedofilije je jako kompleksno pitanje.mislim da neko ima 30 ne bi trebao da j one od 16 zato sto tu postoji 14 godina razlike.ali za nekoga ko ima 20 dali je to prikladno?/pa na ovo je tesko odgovoriti,ali odgovor je da.a u vezi prica o terijerima pa je mislim da su oni zuti terijeri bas super ali lepsi su ovcarski psi kao nemacki ovcar

Hahaha, ovo je meni previše :) :) :)

comment_1752259
Do jaja je bilo, Toma je baš objasnio neke stvari. Pacovka, naravno, na svoj stari, dobri, B92 način konstantno je pokušavala da ga isprovocira, ali ne da se Toma :da:

A šta je to Toma objasnio?

Ja sam se nadao da će Toma imati neki bolji argument sem pljuvanja Vojislava Šešelja (čoveka koji nije tu), a ne floskule "E ja sam bio dobar i slušao Šešelja, i pušio mu, iako se nisam slagao, al' me on izneverio..."

Pa ako se nisi slagao, što si koji kurac slušao Šešelja? Što nisi Šešelju rekao odmah?

Budalaštine.

Ipak će biti da strane agenture haraju zemljom i da su pokušale da rasture radikale.

Čik da vidim da mi neko protuvreči. :P

comment_1752450
Nisi rekao ništa što ima smisla, da bih ti protivrečio.

Btw, Olja Bećković je baš zgodna, a uz to u najboljim godinama.

Nadam se da se salis.

Значи, није ми добро од овог Карнисера и његове фасцинантне опчињености сексепилом Оље Бећковић.... грозота :(

Ljubomorna si. :razz:

comment_1752485
Значи, није ми добро од овог Карнисера и његове фасцинантне опчињености сексепилом Оље Бећковић.... грозота :(

Misliš da si bolja riba od Olje? Dobro, mislim i ja da sam bolji od Vuka Jeremića, pa on trsi Natašu, a ne ja.