HellAwaits Posted June 10 Report Posted June 10 (edited) ^ Nadam se da za ovo nisu platili. Ovi Francuzi su takođe komični. Žena podseća na balkansku kafansku pjevaljku. Edited June 10 by HellAwaits Quote
Kumodraski Vo Posted June 22 Report Posted June 22 I ja sam se pitao kad sam video, valjda kao i krupne ribe (big fish) najebu u trci za lovom, ili tako neka glupava metafora.. 1 Quote
Mračna kurcobolja Posted June 22 Report Posted June 22 (edited) 9 hours ago, Kumodraski Vo said: I ja sam se pitao kad sam video, valjda kao i krupne ribe (big fish) najebu u trci za lovom, ili tako neka glupava metafora.. Pa ok, al ako je u pitanju metafora mogli su bar da stave neku zaista krupnu ribu koja dostiže par metara u dužinu tipa tuna/som/kečiga itd., a ovo na omotu je nekakva losos pastrmka ako dobro razaznajem a to se i ne može nazvati big fish-om jbg. Ali bez obzira na izbor ribe za omot, sam koncept je nekako promašen - riba u jebenom sakou, ma daj... Edited June 22 by Mračna kurcobolja 1 Quote
vudun Posted June 26 Report Posted June 26 Pa, te zajebane ribe koje drpaju lovu su obično u sakou... Quote
Recommended Posts