June 10Jun 10 comment_3114041 ^ Nadam se da za ovo nisu platili. Ovi Francuzi su takođe komični. Žena podseća na balkansku kafansku pjevaljku. Edited June 10Jun 10 by HellAwaits
June 22Jun 22 comment_3114583 I ja sam se pitao kad sam video, valjda kao i krupne ribe (big fish) najebu u trci za lovom, ili tako neka glupava metafora..
June 22Jun 22 comment_3114610 9 hours ago, Kumodraski Vo said: I ja sam se pitao kad sam video, valjda kao i krupne ribe (big fish) najebu u trci za lovom, ili tako neka glupava metafora.. Pa ok, al ako je u pitanju metafora mogli su bar da stave neku zaista krupnu ribu koja dostiže par metara u dužinu tipa tuna/som/kečiga itd., a ovo na omotu je nekakva losos pastrmka ako dobro razaznajem a to se i ne može nazvati big fish-om jbg. Ali bez obzira na izbor ribe za omot, sam koncept je nekako promašen - riba u jebenom sakou, ma daj... Edited June 22Jun 22 by Mračna kurcobolja
2 hours ago2 hr comment_3117238 Nisu izrazito ružni kaveri, klasik 90s prog kvalitet, ali u kombinaciji sa imenom oba mi je teško da gledam duže od 1-2 sekunde.