September 16, 20222 yr comment_3077919 https://metalinjection.net/news/century-media-signs-drops-vektor-in-the-same-week
September 16, 20222 yr comment_3077923 Kakva debilčina dečko. I debili iz Century Media u fazonu aj potpišemo, dobar je to bend, možda je narod zaboravio, e, ipak nisu zaboravili, evakuacija, šalili smo se, nismo mi znali da nasilnik
September 16, 20222 yr comment_3077924 moglo bi se reći da im karijera ide nadole... Spoiler ...vektorski.
September 16, 20222 yr comment_3077925 Vreme je da sedne u sobu i isprži neki ljutit blackthrash, pokidalo bi garant, još na onaj njegov Dani Filth kad ne bi bio pičketina vokal, razvalio bi ga. I onda da nađe nekog kolegu fašistu wifebeatera da isprebija bubanj i da nastavlja crnilo iz ilegale. Eto može Darkside, on je fašista isto. Ček ček... 4 minutes ago, Talvi said: moglo bi se reći da im karijera ide nadole... Reveal hidden contents ...vektorski. Reklo bi se da ih čeka... Crna budućnost!
September 16, 20222 yr comment_3077944 A dobro de, mislim, malo Century Media da dobije publicitet, malo Vektor, jebiga nema lose reklame to vec svi znate. Ali da je grozno sto je tip nasilnik i bije zenu, jeste. Neka ide da se jebeno leci kod psihijatra.
September 28, 20222 yr comment_3078550 Saga se nastavlja, Davidova verzija događaja koji je uticao da izgube deal sa Century mediom:
September 28, 20222 yr comment_3078552 Nice touch ova kuca za extra cuteness, nežna duša Omg pa to je inkriminisana džukela koja se usrala
September 28, 20222 yr comment_3078553 Moze posle Terminal reduxa sebi i kurac na celo hirurski da presadi, nije bitno.
September 28, 20222 yr comment_3078556 Jeste sve ovo jako patetično, sa sve skrušenim izrazom lica i ovim kučencetom iz pakla, ali sasvim moguće da mu se ta ženska ozbiljno usrala u život pa jebiga nema baš popularnih i cool poteza da se vade fleke iz takve situacije. Nebitno skroz ako napravi ponovo neku bombu od albuma (ako uopšte i planira tako nešto), mislim da će stajati u redu svi da to izdaju.
October 24, 20222 yr comment_3079489 Samo da izjavim za dnevnik da Vektor i dalje jebe uživo. Uspeo sam nekako da ih gledam u još manjem prostoru nego prvi put, ali nije umanjilo doživljaj. Collapse/Recharging the Void uživo želim svakom kome je imalo stalo do metala da nekad iskusi uživo. Monstrouzan kombo, vankosmički osećaj. I da, DiSanta sasvim lepo služi vokal i dalje, bar sam ja mislio da će da promeni pristup posle onih novih pesama, ali ne baš. random snimak sa pranjem
October 27, 20222 yr comment_3079675 Roštiljanje po pravilniku službe. Edited October 27, 20222 yr by HellAwaits
February 3Feb 3 comment_3107488 Nema novih zvukova, nažalost. Ali ne mogu da odolim. Snejk ko pravi zadrigli lučki radnik. 🙃 ttps://www.instagram.com/p/C4kNsGssm4n/?img_index=2