April 5, 20223 yr comment_3070841 U nedostatku novog Spock's Beard izdanja od 2018. godine, Ted Leonard, Dave Meros, Jimmy Keegan i John Boegehold izdaju pod imenom Pattern-Seeking Animals već treći album. Fin prog sa totalno blesavim bojama na klavijaturi, Leonardov vokal po običaju na nivou, dobre melodije. Give it a shot.
April 13, 20223 yr comment_3071185 Dobar je ovaj Meer album al čini mi se da su bolje pesme spakovane u prvu polovinu, posle kreće malo da me zamara, meni najviše zvuče kao Bent Knee sa boljim pesmama
April 14, 20223 yr comment_3071191 meni bas i ne. She Goes i Lay It Down to mi verovatno omiljene pesme. Razmisljam da odem na progpower europe u oktobru. sviraju oni i Vulkan istog dana.
April 20, 20223 yr comment_3071409 On 4/14/2022 at 10:24 AM, azal said: meni bas i ne. She Goes i Lay It Down to mi verovatno omiljene pesme. Razmisljam da odem na progpower europe u oktobru. sviraju oni i Vulkan istog dana. Da, zapravo mi je najslabiji deo albuma središnji deo, popravlja se pred kraj, od She Goes pa nadalje, u pravu si. Onaj rif u Lay it down pred kraj me iz nekog razloga podseća na noviji Pain of Salvation. Čudo jedno kako mi je efektna You Were a Drum u kontekstu albuma, iako bih takve pesme hejtovao da ih izbace neki rendom pop izvođači.
April 28, 20223 yr comment_3071762 Nemam pojma ništa o ovom bendu/projektu, čim izdaju za Inside out znači ima tu nekog kvaliteta. Zvuče mi kao In Absentia PT faza ili optimistična Viva Emptiness varijanta, pa ko voli:
May 28, 20223 yr comment_3073409 Za mene možda i album godine. Prvi njihov album posle kultnog debija iz 2005e koji je spojio space/psychedelic rock i screamo, poznat true glavama sa post hardcore teme. Ide ovde jer imam utisak da bi najviše mogao da se svidi ljudima odavde s obzirom da su prog uticaje pojačali u odnosu na screamo koga ima samo u tragovima. Sve što volim u muzici, avanturističke kompozicije pune energije i ludosti, a nekako sve ovozemaljsko, punkerski pristup progu.
July 19, 20223 yr comment_3075534 Samo da prijavim da je novi The Dear Hunter baš bezveze, potpuna zbrka od albuma, kao dosta toga se dešava u pesmama ali pesme ne idu nigde.
December 13, 20222 yr comment_3082075 On 5/28/2022 at 8:53 PM, Haos sam ja said: Za mene možda i album godine. Prvi njihov album posle kultnog debija iz 2005e koji je spojio space/psychedelic rock i screamo, poznat true glavama sa post hardcore teme. Ide ovde jer imam utisak da bi najviše mogao da se svidi ljudima odavde s obzirom da su prog uticaje pojačali u odnosu na screamo koga ima samo u tragovima. Sve što volim u muzici, avanturističke kompozicije pune energije i ludosti, a nekako sve ovozemaljsko, punkerski pristup progu. Nisam znao da je izalo, ekstra..
December 13, 20222 yr comment_3082076 Za mene u top 3 godine, nisam se još posvetio listi, ovih dana ću. Izbacili su i EP koji se sastoji od jedne pesme od 20+ minuta, isto ludo sranje. Genijalci.
December 21, 20222 yr comment_3082404 Kao i uvek Kaipa na nivou. Nekako sam ih uvek preskakao i nisam previse obracao paznju. Ovih dana to ispravljam.
January 16, 20232 yr comment_3083268 ozbiljna Svart Records dobrota iz prosle godine. prog/psych rock, dosta energican i tvrd. svasta se cuje od uticaja, jako fino saranje https://kaleidobolt.bandcamp.com/album/this-one-simple-trick
January 16, 20232 yr comment_3083273 Ubavo, indid. Lep prvi susret. Moram pročešljati diskografiju kad nađem vremena.
February 20, 20232 yr comment_3084489 Video sam neke dobre recenzije za ovo još kad je izašlo, moglo bi se poslušati.
February 22, 20232 yr comment_3084535 nije ni ovo novo ali prvi put cujem. dosta dobar retro, neki Tarkus zvuk se juri
May 26, 20232 yr comment_3087412 izasao ceo album, vrlo su male sanse da mi ovo nece biti album godine.
May 29, 20232 yr comment_3087474 Stavi "Amin" u komentar ako je Seven Impale dobrodosao u tvoj dom... Sto rece Laza, cekalo se na ovaj album Btw kupljen album jos samo da se preslusa sa uzitkom ❤️
May 30, 20232 yr comment_3087522 Preslusah danas na miru Seven Impale album... ludilo od mjuze. Bend se drzi svog prepoznatljivog zvuka, ergo kada pustis album znas da su oni prosto takav aranzman je karakteristican za njih... slusajuci ih kao da citam knjigu bukvalno takav dozivljaj imam, slike se nizu jedna za drugom i samo listas... Pesma hunter mi se izdvaja za sada Steta sto ovaj bend ne dobija paznju koju zasluzuje, za pocetak valjalo bi otvoriti posebnu temu definitvino.