Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 267
  • Views 105.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sta je utripovala? Svoja najosnovnija ljudska prava? Da sam se nasao tu u busu, ostao bih sve vreme uz nju dok god se ne razjasni situacija. Sto se neko ne stavi u njenu situaciju? Sta sad, ako si sle

• kupite kola ,mnogo je bolje tako zadnji put sam ušao u gracki autobus prošle godine posle nekoliko godina ,kolika unutra vlada neka negativna energija nemam reči svi unutra nešto matori ,namršteni ,

• kako nikad ne zaustave vozilo da izbace Cigane koji uđu sa harmonikom

comment_2865573

Smanjili font, pa stavili bela na narandžastu pozadinu, više se ne vidi iz autobusa koji je broj stanice, jebo im pas mater zaulavu, važno da cirkulišu parice u svim pravcima, da se menjaju table na stanici, iste takve, samo sa manjim brojevima i drugim bojama

Edited by Demon Seed

• 1 month later...
comment_2875944

Sta je utripovala? Svoja najosnovnija ljudska prava? Da sam se nasao tu u busu, ostao bih sve vreme uz nju dok god se ne razjasni situacija. Sto se neko ne stavi u njenu situaciju? Sta sad, ako si slep, ne treba da se vozis busom? Cime ces ako neces gradskim prevozom? Da ti drzava placa za taxi? Al' u ovoj situaciji nije drzava krivac na zalost, jer oni jesu doneli zakon da je dozvoljeno imati psa vodica u autobusu. Ljudi su govna, vozaci su govna, putnici su govna koji su je isterivali iz busa.

comment_2875956

Ne znam čemu to sablažavanje, pa mi smo se odavno vratili u kameno doba što se tiče nekih ljudskih odnosa. Postali smo hladni i otuđeni jedni od drugih, a nije tako bilo. Sećam se 90tih, ljudi su koliko toliko brinuli jedni za druge, a danas svako gleda svoj problem i boji se da reaguje kada se nešto loše dešava slabijima. To je i jedan od razloga što smo otišli u kurac kao narod...

Edited by VoivodBG

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.