Jump to content

Izbori


Talvi

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Izgleda da je sad popularno pljuvanje DJB. Nisam baš siguran čime su to ostale opozicione i "opozicione" opcije pokazale da zaslužuju veće poverenje. I meni je onaj uvod u kampanju Jeremića i Jankovića još onomad delovao kao trčanje pred rudu. Ne treba mi priprema od pola godine, ako znam matematiku. Ako vidim rešenje, lako ću da ga zaokružim. Ovo sada stvarno više deluje da DS želi povratak na scenu, kao i to da Jeremić hoće da se ubaci na istu i osnuje svoju stranku.

Jebaće nas psihopata još dugo.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kakvi kraljevi su SNS.

Ugasiše parlament do izbora, i čini mi se da će ovi izbori ličiti na predizbornu ćutnju od mesec dana (sa izuzetkom Vučićevog svakodnevnog pojavljivanja u ulozi premijera), i tako će da smanje izlaznost na minimum, što im i odgovara.

Šugavi RTS i dalje zove samo analitičare i vlast u emisije. Što je još gore, kad pozovu vlast, ta vlast ih pljuje najgrđe u njihovoj emisiji. Pogotovo Vučić kad krene da se izdire na novinare.

 

I sad opozicija će lepo da izađe na takve izbore. :udri: Umesto svi složno u bojkot, pa neka SNS sam izglasa sebe, da vidimo koliko će biti legitimni.

Share this post


Link to post
Share on other sites

da, ni meni nije najjasnije sta ce realno biti ako "ne budu legitimni" osim "evo pruzili smo vam sansu da uzmete vlast ali niko nije hteo tu odgovornost i sad moramo mi (i onda krene jos vise da pravi sranja)".

 

izgleda da raduletu ne daju da registruje stranku a sj-u da se kandiduje jer "nije zvanicno usvojena ostavka". cirkus.

Share this post


Link to post
Share on other sites

a koji zakon propisuje da ne možeš da budeš kandidat ako nije usvojena ostavka i da li se taj zakon odnosi i na premijera, i da li ne zato što on nije u kampanji jer štedi ali je prvog dana imao reklamni spot u avionu iako nije znao da će biti kandidat pa su navodno snimili dva spota za obe mogućnosti ali i to je štednja jer su snimali spotove od 200-400e (procenjene na 35-50 hiljada evra)

 

edit - ?

Edited by johnnyzzz

Share this post


Link to post
Share on other sites

koji efekat bojkota može da bude osim poklanjanja izbora vučića, ja to ne kapiram

 

Efekat bojkota je mali, ili nikakav ako stranke samostalno na to krenu.

Međutim, ako više od pola opozicije krene u zajednički u bojkot, efekat je da vlast nema potpuni legitimitet, i svako ko kritikuje vladu (i domaći i stranci), mogu da se pozovu na to, i to bi bila konstrantna senka nad vladom... jednostavno, nije prirodno i normalno stanje.

Zatim, opozicija bi mogla da se osmeli i organizuje jake proteste (zamisli gomilu ozlojeđenih ljudi koji bojkotoju i gledaju kako Vučić ipak pravi vladu), protiv farsičnog parlamenta i vlade, i da zahtevaju nove izbore.

 

Ali za takav bojkot bi bilo potrebno da se slože skoro svi... što je gotovo nemoguće.

Share this post


Link to post
Share on other sites

jbg, bosko me zasmejava cak i kad je u pravu (sto je retko), a sad je malo i uvezbao govornistvo. mogao bi malo i radule da poradi na tome. :haha:

 

radule u 2 minta kazao sta treba, a bosko jebe li jebe 15min :))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Radule bi trebalo da ovlada određenim retoričkim veštinama i naglim pokretima, upadicama, gestikulacijama... Da ispeče zanat kod, recimo, Zdravka Mamića.

 

Kada bi prošao njegovu večernju školu, onda bi veoma lako svrgnuo diktatora.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Šta se ložite sa tim izborima kad se zna da engleska kraljica određuje ko će biti i predsednik i kolko dugo. "91 je rekla "Dosta je bilo ,Jeljcin" .Par dana kasnije ,OP eto ti slom SSSR ,slom Jugoslavije ,berlinskog zida ,došo Jeljcin na vlast ( a njih dvoje se znali vrlo dobro od ranije ,gde bi taj alkos onolku zemlju srušio ). 2000-e rekla jednostavno "Koshtunitza" . Demonstracije ,otpor , ovo ono ,5 oktobar ,ona preuzela Miloševićev akaunt iz kiparske banke ,osto čovek bez dinara ,morali da mu plaćamo advokata ko da je ciganče neko.

Posle rekla "Tadik ,8 years" došo maneken ,8 godina nedodirljiv. Pre 5 godina rekla "Vucic ,8 years" ,dakle još 3 godine će da jaše pre nego ode u oblivion poput malopređašnjeg ,do tad džabe se nerviramo.

Ona te odluke donese između lanča i pauze za čaj ( izuzetak su američki izbori tu provede par dana vagajući ) pričao mi uživo čovek koji radi kao njen sekretar ,došo čovek ovde na godišnji odmor pa sam imao priliku da popričam sa njim i saznam štošta. Prvo mu nisam verovao ,a onda mi je on rekao kako će za par nedelja papa da resignira pa će da dođe neki argentinac umesto njega ,samo da se izvrše zadnje pripreme ,govori itd itd...ja fazon nevera ,kad se ikad desilo da papa resignira, nit je bolestan nit skandali ,a on mi veli da sačekam da vidim. Naravno ,bio je u pravu. Sve kockice se sklopile.

Nego ,Radule ,pamet u glavu i idi se sprijatelji sa princom Čarlsom ,mislim da neće babetina još dugo ,vladaćeš posle kolko ti duša ište. Princ voli konje ,arhitekturu 19 veka i golf ,eto tema za probijanje leda na nekom hepeningu.

E da ,i Tramp će 2 mandata. Kao fora 2 mandata republikanci ,2 demokrate ,2 republikanci ,2 demokrate ,kao slučajno fora ,hehe ,skeč brt,to je taj babski smisao za humor.

  • Upvote 11

Share this post


Link to post
Share on other sites

radule najavio sebe kao djb kandidata za predsednika i porucio: "glasajte za onog ko vam se dopada samo izadjite na glasanje, a ako neko drugi bude usao u drugi krug, mi cemo ga podrzati".

 

znaci kralj. :haha:

 

jankovic je od najboljeg lika ikad ispao prosek jer nije rekao da ce podrzati vuka u 2 krugu, a ono sa slikom 3 bivsa clana djb me je jos vise razocaralo.

Edited by imaginos
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

ne mogu za jankelu, toliko sam ocekivao od njega, a on ispao bezveze sa onim preletacima koja trlja na nos djb-u kao sebi najblizoj opciji. :/

 

 

u svakom slucaju, ako bude drugog kruga, onda je jasno - gangbang.

 

 

e da,

 

Aleksandar%20Vu%C4%8Di%C4%87_1000x0.jpg

 

 

i naravno spot vucicu pederu:

 

http://www.youtube.com/watch?v=J0lnnybz78M

Share this post


Link to post
Share on other sites

ne znam kakva je praksa, a zakon ne kaže ništa o tome, osim da jedan birač može podržati kandidaturu samo jednog kandidata

moja logika je da se računa raniji potpis, a da je svaki sledeći nevažeći

 

 

inače, što se tiče ovoga da su samo notari ovlašćeni da overavaju od 1. marta, to je na snazi još od 2015. godine, sada je samo iskorišćeno na način sjajan za Vučića, ali zakon nije menjan ovih dana

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...