June 30Jun 30 comment_3114909 Setih se neลกto ove priฤe s Mastejnom iz nazad u dan https://ultimateclassicrock.com/dave-mustaine-irish-troubles/ Jebeno izabrati stranu.ย Btw setih se i joลก neฤeg, Leaves Eyes su s bine ove godine podrลพali proteste, zmajevi i vikinzi izgleda imaju viลกe muda od ovih sjw ratnika.ย Edited June 30Jun 30 by Grobodan
June 30Jun 30 comment_3114911 To ลกto ti oฤito nemaลก pojma o muzici koja je angaลพovana i nije samo zabavnog karaktera nije neลกto ฤime treba da se ponosiลก ali ovde su ionako sve vrednosti izvrnute naopaฤke pa zaลกto ne bi bilo i ovo. Niko nije pozivao ni na kakvo cancelovanje veฤ je samo u pitanju emotivna rezignacija nesveลกฤu ljudi koji ลพive u ovoj drลพavi i u ovom gradu. Edit: ulete Grob u meฤuvremenu Edited June 30Jun 30 by Haos sam ja
June 30Jun 30 comment_3114915 22 minutes ago, Haos sam ja said: ...emotivna rezignacija nesveลกฤu ljudi koji ลพive u ovoj drลพavi... Kod mene odavno preraslo u hroniฤnu bolest.ย Angaลพovana muzika, umetnost uopลกteno, jeste okej i podrazumeva se u kontekstu modernog ฤoveฤanstva, sve dok ne poฤne to neลกto nabijati ljudima na nos, umesto da ga koristi kao gorivo za nova ostvarenja. Tada gubi smisao.
June 30Jun 30 comment_3114919 taj Steelfest je stvarno bio lakmus ko je teลกka piฤketina i licemer mnogi su se tu zauvek isprljali
July 1Jul 1 comment_3114929 Pa niลกta otkazalo brdo bendova zbog sjw pretnji. Primordial, Moonsorrow, Sodom, Samael, Havukruunu....ย
July 1Jul 1 comment_3114931 On 6/29/2025 at 1:27 AM, Haos sam ja said: Rusi nek puลกe kurฤinu jer su potpuno nezainteresovani za deลกavanja u drลพavi i gradu van njihovih liฤnih guzica, nadam se da ฤe u svakoj od njih zavrลกiti ozbiljno nabrekao falus. S jedne strane razumem ลกta hoฤeลก da kaลพeลก i ฤinjenica je da Rusi idu na kurac sa potpunim odsustvom ikakve volje za integracijom u druลกtvo u kom ลพive godinama. Ono, govoriลก slovenski jezik, stvarno moลพeลก da nauฤiลก srpski na A2 nivou mater mu jebem. S druge strane nisi ni svestan koliko sreฤe imamo da najveฤa skupina imigranata u drลพavi gleda svoja posla, troลกi pare, plaฤa porez, a da istovremeno ne traลพi drลพavljanstvo, ne osniva politiฤku partiju, kulturno je uglavnom kompatibilna i, ลกto je najvaลพnije, nema poriv da od Beograda napravi isto okruลพenje kao ลกto je ono iz kog su doลกli. Ukratko, bilo koja zemlja zapadne Evrope bi dupe dala da joj imigranti budu tog profila.
July 1Jul 1 comment_3114935 Razumem sve i verovatno sam preterano izrantovao ali stvarno kad otvoreno piลกaju po tebi kreature poput Gliลกiฤa ili Jovanova moj stav je da je bunt protiv ovih orkova potreban svuda i u svakom obliku, pa ko koliko moลพe - na ulici, u institucijama, na koncertima, na trafikama, na poslu, na druลกtvenim mreลพama, you name it. Tim viลกe me pogaฤa ลกto 200k pridoลกlih toboลพe liberalnih Rusa, posebno ovih koji su izabrali da rade koncerte angaลพovanih bendova, ฤute kao zaliveni. Ne mislim da ฤe ova kriminalna klika ikome iลกta dobro doneti, pa ni njima. Nisam pozivao ni na kakvo cancelovanje i cenzuru, ลกto je najpiฤkastiji oblik borbe protiv neistomiลกljenika, slaลพem se. ฤak i homo esenesikus zasluลพuje da ลพivi svoj crvljivi gangrenozni ลพivot. Tako da je i meni bilo bezveze to ลกto se desilo sa Steelfest 2022 iako su de facto imali naci troglodite na line upu, poput Goatmoon. Ako je legalno, ko voli nek izvoli. ฤak bi bila fora da su imali i ekstremno leve i ekstremno desne bendove, to bi tek bila feลกta.
July 1Jul 1 comment_3114942 Pa svirao je na tom festu gospon Jusuf aka Vicotnik, poreklom beลกe Alลพirac. Toliko o tome.ย
July 1Jul 1 comment_3114943 Pa ลกta ako je Alลพirac, ลกta to dokazuje? I mi smo ovde Sloveni, koje su nacisti trebili kao vaลกke, pa se eto nakotilo dosta nacoลกa i na ovim prostorima. Retardiranost ne poznaje nacije ili meridijane.
July 1Jul 1 comment_3114944 Pa neฤe baลก on svirati na Hot Shower festivalu recimo.ย Slaลพem se s ostalim, treba baลก da budeลก imbecil da budeลก slovenski naci ali eto, pozdrav za Ukrajinu.ย
July 1Jul 1 comment_3114952 58 minutes ago, Grobodan said: Pa svirao je na tom festu gospon Jusuf aka Vicotnik, poreklom beลกe Alลพirac. Toliko o tome.ย Pu pu, Vicotnik je poreklom Pakistanac. Ista kozojebija, samo druga strana planete. Ali gospodin je odliฤan primer kulturne integracije ๐ย
July 1Jul 1 comment_3114953 Izvinjavam se, ne poznavam baลก taฤno kozojebe.ย Hellhammer ฤist primer ฤoveka kome sveviลกnji da jedan talenat a sve drugo oduzme.ย
July 1Jul 1 comment_3114957 7 hours ago, oสษพoฦ said: Ukratko, bilo koja zemlja zapadne Evrope bi dupe dala da joj imigranti budu tog profila. Jako sam ลพalosna. Ja bih radije da nam sistem bude kao kod zemalja zapadne Evrope (uz sve manjkavosti) pa bih onda pristao i na mnogo goru imigraciju od ovih rujkana.
July 1Jul 1 comment_3114958 Pa to su dve razlicite stvari.. Ti problematicni migranti dolaze tamo zbog dobrih socijalnih programa koje onda zloupotrebljavaju, sasvim sam siguran da i tamo ima dosta normalnih uklopljivih migranata ๐ ย
July 1Jul 1 comment_3114959 7 hours ago, Talvi said: Hellhammer je Marokanac Koliko znam ovo nikad nije potvrฤeno. Nastala priฤa jer nije plavuลกan ko ostali iz scene
July 2Jul 2 comment_3114974 15 hours ago, Dinarski Ratnik said: nije plavuลกan ko ostali iz scene to je svakako lepลกi naฤin da se kaลพe "izgleda kao da prodaje ลกvercovane cigare oko Monmartra"
July 3Jul 3 comment_3115013 Kako bend koji svira ovakvu muziku i postoji 20 godina moze da bude ovoliko mrtav na bini?
July 3Jul 3 comment_3115014 Isto kao i razni progesivni benodvi koji imaju ajlajner i lose zivotne odluke da obuku neki triko ili stave neki los pejnt rad kao omot. Brate sludzerica je to, nema tu previse mesta za neke pokrete, ali brate ovaj pevac je za posmatranje u nekoj ustanovi.ย
July 3Jul 3 comment_3115015 Ne znam sto si se nasao uvredjen ๐ Brate - likovi koji ovako stoje na bini mogu da sviraju 3 sata ko Bruce Springsteen.