Grobodan Posted Monday at 07:44 PM Report Posted Monday at 07:44 PM (edited) Setih se nešto ove priče s Mastejnom iz nazad u dan https://ultimateclassicrock.com/dave-mustaine-irish-troubles/ Jebeno izabrati stranu. Btw setih se i još nečeg, Leaves Eyes su s bine ove godine podržali proteste, zmajevi i vikinzi izgleda imaju više muda od ovih sjw ratnika. Edited Monday at 07:45 PM by Grobodan Quote
Haos sam ja Posted Monday at 08:01 PM Report Posted Monday at 08:01 PM (edited) To što ti očito nemaš pojma o muzici koja je angažovana i nije samo zabavnog karaktera nije nešto čime treba da se ponosiš ali ovde su ionako sve vrednosti izvrnute naopačke pa zašto ne bi bilo i ovo. Niko nije pozivao ni na kakvo cancelovanje već je samo u pitanju emotivna rezignacija nesvešću ljudi koji žive u ovoj državi i u ovom gradu. Edit: ulete Grob u međuvremenu Edited Monday at 08:02 PM by Haos sam ja 3 Quote
HellAwaits Posted Monday at 08:41 PM Report Posted Monday at 08:41 PM 22 minutes ago, Haos sam ja said: ...emotivna rezignacija nesvešću ljudi koji žive u ovoj državi... Kod mene odavno preraslo u hroničnu bolest. Angažovana muzika, umetnost uopšteno, jeste okej i podrazumeva se u kontekstu modernog čovečanstva, sve dok ne počne to nešto nabijati ljudima na nos, umesto da ga koristi kao gorivo za nova ostvarenja. Tada gubi smisao. Quote
kuruz Posted Monday at 10:11 PM Report Posted Monday at 10:11 PM taj Steelfest je stvarno bio lakmus ko je teška pičketina i licemer mnogi su se tu zauvek isprljali 1 Quote
Kumodraski Vo Posted Monday at 10:38 PM Report Posted Monday at 10:38 PM A sta se desilo? Morali da priznaju da nisu stvarno nacisti? Quote
Grobodan Posted Tuesday at 05:20 AM Report Posted Tuesday at 05:20 AM Pa ništa otkazalo brdo bendova zbog sjw pretnji. Primordial, Moonsorrow, Sodom, Samael, Havukruunu.... Quote
oʞɾoƃ Posted Tuesday at 06:54 AM Report Posted Tuesday at 06:54 AM On 6/29/2025 at 1:27 AM, Haos sam ja said: Rusi nek puše kurčinu jer su potpuno nezainteresovani za dešavanja u državi i gradu van njihovih ličnih guzica, nadam se da će u svakoj od njih završiti ozbiljno nabrekao falus. S jedne strane razumem šta hoćeš da kažeš i činjenica je da Rusi idu na kurac sa potpunim odsustvom ikakve volje za integracijom u društvo u kom žive godinama. Ono, govoriš slovenski jezik, stvarno možeš da naučiš srpski na A2 nivou mater mu jebem. S druge strane nisi ni svestan koliko sreće imamo da najveća skupina imigranata u državi gleda svoja posla, troši pare, plaća porez, a da istovremeno ne traži državljanstvo, ne osniva političku partiju, kulturno je uglavnom kompatibilna i, što je najvažnije, nema poriv da od Beograda napravi isto okruženje kao što je ono iz kog su došli. Ukratko, bilo koja zemlja zapadne Evrope bi dupe dala da joj imigranti budu tog profila. 8 Quote
Haos sam ja Posted Tuesday at 08:16 AM Report Posted Tuesday at 08:16 AM Razumem sve i verovatno sam preterano izrantovao ali stvarno kad otvoreno pišaju po tebi kreature poput Glišića ili Jovanova moj stav je da je bunt protiv ovih orkova potreban svuda i u svakom obliku, pa ko koliko može - na ulici, u institucijama, na koncertima, na trafikama, na poslu, na društvenim mrežama, you name it. Tim više me pogađa što 200k pridošlih tobože liberalnih Rusa, posebno ovih koji su izabrali da rade koncerte angažovanih bendova, ćute kao zaliveni. Ne mislim da će ova kriminalna klika ikome išta dobro doneti, pa ni njima. Nisam pozivao ni na kakvo cancelovanje i cenzuru, što je najpičkastiji oblik borbe protiv neistomišljenika, slažem se. Čak i homo esenesikus zaslužuje da živi svoj crvljivi gangrenozni život. Tako da je i meni bilo bezveze to što se desilo sa Steelfest 2022 iako su de facto imali naci troglodite na line upu, poput Goatmoon. Ako je legalno, ko voli nek izvoli. Čak bi bila fora da su imali i ekstremno leve i ekstremno desne bendove, to bi tek bila fešta. 2 Quote
Grobodan Posted Tuesday at 09:41 AM Report Posted Tuesday at 09:41 AM Pa svirao je na tom festu gospon Jusuf aka Vicotnik, poreklom beše Alžirac. Toliko o tome. Quote
Haos sam ja Posted Tuesday at 09:45 AM Report Posted Tuesday at 09:45 AM Pa šta ako je Alžirac, šta to dokazuje? I mi smo ovde Sloveni, koje su nacisti trebili kao vaške, pa se eto nakotilo dosta nacoša i na ovim prostorima. Retardiranost ne poznaje nacije ili meridijane. 1 1 Quote
Grobodan Posted Tuesday at 09:53 AM Report Posted Tuesday at 09:53 AM Pa neće baš on svirati na Hot Shower festivalu recimo. Slažem se s ostalim, treba baš da budeš imbecil da budeš slovenski naci ali eto, pozdrav za Ukrajinu. 1 1 Quote
Talvi Posted Tuesday at 10:00 AM Report Posted Tuesday at 10:00 AM i Hellhammer je Marokanac pa je dosta kontroverzan haha Quote
vudun Posted Tuesday at 10:01 AM Report Posted Tuesday at 10:01 AM Samo oni sa slovom U na kapi. Ostali nacoši su budale... 1 Quote
oʞɾoƃ Posted Tuesday at 10:40 AM Report Posted Tuesday at 10:40 AM 58 minutes ago, Grobodan said: Pa svirao je na tom festu gospon Jusuf aka Vicotnik, poreklom beše Alžirac. Toliko o tome. Pu pu, Vicotnik je poreklom Pakistanac. Ista kozojebija, samo druga strana planete. Ali gospodin je odličan primer kulturne integracije 😄 Quote
Grobodan Posted Tuesday at 10:57 AM Report Posted Tuesday at 10:57 AM Izvinjavam se, ne poznavam baš tačno kozojebe. Hellhammer čist primer čoveka kome svevišnji da jedan talenat a sve drugo oduzme. 1 Quote
Haos sam ja Posted Tuesday at 02:41 PM Report Posted Tuesday at 02:41 PM 7 hours ago, oʞɾoƃ said: Ukratko, bilo koja zemlja zapadne Evrope bi dupe dala da joj imigranti budu tog profila. Jako sam žalosna. Ja bih radije da nam sistem bude kao kod zemalja zapadne Evrope (uz sve manjkavosti) pa bih onda pristao i na mnogo goru imigraciju od ovih rujkana. 1 3 Quote
Kumodraski Vo Posted Tuesday at 03:54 PM Report Posted Tuesday at 03:54 PM Pa to su dve razlicite stvari.. Ti problematicni migranti dolaze tamo zbog dobrih socijalnih programa koje onda zloupotrebljavaju, sasvim sam siguran da i tamo ima dosta normalnih uklopljivih migranata 😄 Quote
Dinarski Ratnik Posted Tuesday at 05:11 PM Report Posted Tuesday at 05:11 PM 7 hours ago, Talvi said: Hellhammer je Marokanac Koliko znam ovo nikad nije potvrđeno. Nastala priča jer nije plavušan ko ostali iz scene 1 Quote
Talvi Posted Wednesday at 08:49 AM Report Posted Wednesday at 08:49 AM 15 hours ago, Dinarski Ratnik said: nije plavušan ko ostali iz scene to je svakako lepši način da se kaže "izgleda kao da prodaje švercovane cigare oko Monmartra" Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted Thursday at 02:01 PM Report Posted Thursday at 02:01 PM Kako bend koji svira ovakvu muziku i postoji 20 godina moze da bude ovoliko mrtav na bini? Quote
VoivodBG Posted Thursday at 02:11 PM Report Posted Thursday at 02:11 PM Isto kao i razni progesivni benodvi koji imaju ajlajner i lose zivotne odluke da obuku neki triko ili stave neki los pejnt rad kao omot. Brate sludzerica je to, nema tu previse mesta za neke pokrete, ali brate ovaj pevac je za posmatranje u nekoj ustanovi. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted Thursday at 02:36 PM Report Posted Thursday at 02:36 PM Ne znam sto si se nasao uvredjen 😄 Brate - likovi koji ovako stoje na bini mogu da sviraju 3 sata ko Bruce Springsteen. Quote
Recommended Posts