Jump to content

Recommended Posts

Posted

😂 Pre nekoliko godina pokušao sam da iskopam podatke o njima, ali nisam ubeđen u verodostojnost tvrdnji. Lik na četu tvrdio je da zna ko su gitarista i bubnjar benda i u kojim još bendovima sviraju, da živi u istom kraju grada gde i jedan od njih, a ostavio je i neke linkove.

Ne bih da budem partibrejker, pa ako Laza dozna i odluči da podeli s nama makar lična imena, a da ne ispadne da kenjam, inicijali ove dvojice su L.J.R.P.

Slova, kao i muzika benda, izmeštena. 🙃

Posted (edited)

А шта, Лаза ће да те изнабада после концерта или да се наљути ако откријеш имена???:haha:  Још си изместио редослед слова хаха. Јбт ово ко да није ЈУМ већ неки форум деце из предшколске установе .

Edited by Сале
  • Upvote 2
Posted

Nepopravljivi ste. 😂

Raja, Gaja i Vlaja.

Što se mene tiče, dosije Thantifaxath prosleđujem u podrumče agenta Moldera.
Neka dugo sakuplja prašinu!

Aj lepo se provedite večeras i bacite koju fotku i utiske ovde. 🤘

• Upvote 1
Posted

....koji su djuskali na country bendu posle njih, prave face. Bas ludo vece i muzicki sizofreno 😄 Thantifaxath super koncert nema sta, likovi su razneli, jedino sto je meni 45min kratko, sat vremena deluje kao zadovoljavajuca prava mera al ok, to sto su svirali ubili su, toliko da su neki zvali policiju od neprijatnosti i buke 😄 Da ne ostanemo nezasiceni potrudio se country bend koji je nastupao isto vece odma posle njih u organizaciji drugog organizatora i muzicki apsolutni kontrast. Lepo su sprali mrak i tezinu i okrenuli na veselje, bilo je zabavno. Publika u tom trenutku nerealna kombinacija delom starije garde i penzionera i metalaca koji imaju sirinu da ostanu da poslusaju i country bend i funkcionisalo je 😄

• Upvote 1