2 hours ago2 hr comment_3121200 13 minutes ago, Havočka said:meni su festivalgoers isti kurac u kom god zanru, gde god da sam bila bilo mi do jajahttps://www.facebook.com/profile.php?id=100093327955208isti kurac ko ovo nase samo se mi ofarbamo u crno i imamo lobanje nazgule i takmicenje u ljutoj paprici i obaranju ruku a oni imaju cvetice jogu i vajanje penisa i vaginakako ove drogaše ne hapsi narodna milicija, a nas za pola džoka smaraju? Report
2 hours ago2 hr comment_3121201 jedne godine na rtnju rano jutro upekla zvezda jedan od novosadskih trance-goticara u sred kampa vristi od smeha dok prepricava sledecu situaciju:'uso mi brate (pandur) u sator i ja rek'o gotovotu, na vreci mi stoji limenka od bombona, u limenci mi sva drogakad covek uze onu limenku, provrte je po rukama i baci u cosak'ono kad su mi vadili sedista iz auta, naravno da smo imali sranja, covek drzo u ruci carape u koje je zabodeno kinder jaje, da je malo stiso, znao bi da ima nestojedini razlog iz kog se pada zbog trave je sto smrdi dok se drogirasda ne smrdi ne bi nasli nikad nistato su bre retardi totalni, mislis da boljevacki pandur zna kako izgleda slicicapre koju godinu skupi se ekipa sa posla i odemo u igraonicu da igramo dotu xdddi koleginica pored mene se dernja HAJDE MOTAJ HAJDE MOTAJ HAJDE MOTAJ a ja u fazonu EVO JEBOTE TRAVA IDEM DO WCA I MOTAMneki klinac bulji u mene izbezumljen sa druge strane sobe u fazonu koji ste vi retardiokrenem se desno ono kordon pandura, jedan matori i 10 malih prasnjara juce izasli iz skolena stolu ispred tastature mi bleje dve stotke i duvan i filteri, a pomenuto kinder jaje mi bleji u cargo rancu, znaci ne mozes da promasisi nista sta cu sad jbg idem do wca kad sam se vec drala sad mora idemja u wc i da zatvorim vrata, vrata se ne zatvaraju, pandurka gura vrata ulazi za mnomja reko' sta je ovo gde je privatnostkaze ona kakva privatnost skidaj sei nista skinem se ja, nema nistareko' je l' mogu sad da piskimkaze moze, al' idemo posle da ti pogledamo ostale stvarireko e do mojega eto ide moj prvi pad sta cu sad noge se odsekose etc etcvracamo se nazad, dam ja njoj onaj ranac, znaci u svih 24421462146178 dzepova je pogledala, samo u taj jedan nijeposle kaze kolegabrate ja imo desetku neotpakovanu, cim otvoris ranac na vrhu stoji preko duksa, da su me otvorili ne bi mogli da promasene lezi jebeni vraze popakujemo se nas cetvoro u kola i kod airport cityja nas zaustavlja patrola i pravo na njegov ranacI OPET NE NADJU NISTA IDIOTI Report
19 minutes ago19 min comment_3121208 kako ne vidis da sam strejt cim postanem skot znaci da se ne drogiram Report