(inace, po meni najbolja filmska muzika svih vremena)
Filmovi,preporuke
Posted 05 juli 2008 - 04:43
Oвде, на овој теми сам оставио линкове за Унцут верзију од неких 5 сати. Потражите ако хоћете, мене мрзи...
QUOTE (blondie @ 27. 11. 2008, 12:25) <{POST_SNAPBACK}>
ja sam ovdje zbog Axeanosilasa :)
QUOTE (Nezni Dalibor)
Ja sam ovde zbog Axeanosilasa
Posted 06 juli 2008 - 05:12
QUOTE (Vlladimir @ 29. 6. 2008, 12:18) <{POST_SNAPBACK}>
Ako je neko u celosti uspeo da odgleda ovaj film ''Salò o le 120 giornate di Sodoma'', svaka mu čast. Inače, reditelj Pier Paolo Pasolini je ubijen nedugo pošto je film završen.
Originalno izdanje na dvd-u danas ima cenu od 600$. Ne sumnjam zašto.
IMDB:Salo
Originalno izdanje na dvd-u danas ima cenu od 600$. Ne sumnjam zašto.
IMDB:Salo
gadniji od Cannibal Holocaust?
http://www.b-movies....aust%20pic1.jpg
http://www.imdb.com/title/ tt0078935/
A man's anger can never age and fade away.
Posted 06 juli 2008 - 08:54
Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first.
Posted 07 juli 2008 - 12:04
Bolji su Hot Fuzz i Shaun of the Dead ali kad pogledas ta 2 i vise nemas nista osim Run fatboy run i on ti je super.
A sad da cekamo nove filmove od istog rezisera...
A sad da cekamo nove filmove od istog rezisera...
[Highlighting the worst in human stupidity since 1986]
When my past is history my tomorrow is a mystery
When my past is history my tomorrow is a mystery
Posted 08 juli 2008 - 11:32
QUOTE (imaginos @ 5. 7. 2008, 17:32) <{POST_SNAPBACK}>
apsolutno genijalan film, takodje preporucujem. 
Још једна препорука за исти.
†
Posted 08 juli 2008 - 11:45
Ajd' i ja da stavim +1 iako sam je gledao pre Isusa. Ovima sto se svidja (Das Boot ) mozda da pogledaju i Stalingrad. I rusku (1989) i svabsku (1993) verziju.
"Alright, but apart from the sanitation, the medicine, education, wine, public order, irrigation, roads, a freshwater system and public health, what have the Romans ever done for us?"
Posted 11 juli 2008 - 01:51
http://www.imdb.com/title/tt0045888/
Gledah 20tak, ak' ne i vishe, filmova sa Price-om, ovaj mi je za sada number 1!
Gledah 20tak, ak' ne i vishe, filmova sa Price-om, ovaj mi je za sada number 1!
Posted 15 juli 2008 - 05:52
Treba mi pomoć oko ovog filma, jurim ga već duže vreme, ali ne znam kako se zove.
Naime, radi se o starijem filmu, negde kraj sedamdesetih ili početak osamdesetih, kod nas se prikazao par puta. radi se o tome da neka gradjevinska kompanija dolazi u afriku, čini mi se, a mozda je i gajena, da krči šumu, glavni inzenjer dolazi tu sa svojom porodicom, ali sin mu se nehatom gubi u dzungli, i kasnije ga pronalazi neko crnačko pleme.
Otac tek posle 10-15 godina sina nalazi u nekom selu, i pokušava da ga vrati. Mali je postao poglavica, pošto je jedini u plemenu bio bele koze i plave kose...
Mozda sam ga malo zakomplikovao,ali tako se nešto radilo u filmu, koliko se sećam... e,sad, ako neko zna koji je film u pitanju, bilo bi super.
Naime, radi se o starijem filmu, negde kraj sedamdesetih ili početak osamdesetih, kod nas se prikazao par puta. radi se o tome da neka gradjevinska kompanija dolazi u afriku, čini mi se, a mozda je i gajena, da krči šumu, glavni inzenjer dolazi tu sa svojom porodicom, ali sin mu se nehatom gubi u dzungli, i kasnije ga pronalazi neko crnačko pleme.
Otac tek posle 10-15 godina sina nalazi u nekom selu, i pokušava da ga vrati. Mali je postao poglavica, pošto je jedini u plemenu bio bele koze i plave kose...
Mozda sam ga malo zakomplikovao,ali tako se nešto radilo u filmu, koliko se sećam... e,sad, ako neko zna koji je film u pitanju, bilo bi super.
Posted 15 juli 2008 - 06:02
...toliko sam se trudio predati nicemu, da me vec pomalo i nema...
Posted 18 juli 2008 - 09:17
U zadnje vrijeme sam oduševljen filmovima Alejandra Jodorovskog..."El topo" "Fando y Lis" i "Santa sangre".
Preporučam svima koji vole malo eksplicitnije nadrealističke priče...a što je najbolje uglavnom e sve vrti oko ljubavi i takvih cool stvari..
Preporučam svima koji vole malo eksplicitnije nadrealističke priče...a što je najbolje uglavnom e sve vrti oko ljubavi i takvih cool stvari..
There are little black puffy rabbits dancing polka in my brain...

Sign In
Register
Help

MultiQuote