(inace, po meni najbolja filmska muzika svih vremena)
Filmovi,preporuke
Posted 05 juli 2008 - 04:43
Oвде, на овој теми сам оставио линкове за Унцут верзију од неких 5 сати. Потражите ако хоћете, мене мрзи...
QUOTE (blondie @ 27. 11. 2008, 12:25) <{POST_SNAPBACK}>
ja sam ovdje zbog Axeanosilasa :)
QUOTE (Nezni Dalibor)
Ja sam ovde zbog Axeanosilasa
Posted 06 juli 2008 - 05:12
QUOTE (Vlladimir @ 29. 6. 2008, 12:18) <{POST_SNAPBACK}>
Ako je neko u celosti uspeo da odgleda ovaj film ''Salò o le 120 giornate di Sodoma'', svaka mu čast. Inače, reditelj Pier Paolo Pasolini je ubijen nedugo pošto je film završen.
Originalno izdanje na dvd-u danas ima cenu od 600$. Ne sumnjam zašto.
IMDB:Salo
Originalno izdanje na dvd-u danas ima cenu od 600$. Ne sumnjam zašto.
IMDB:Salo
gadniji od Cannibal Holocaust?
http://www.b-movies....aust%20pic1.jpg
http://www.imdb.com/title/ tt0078935/
A man's anger can never age and fade away.
Posted 06 juli 2008 - 08:54
(410): can you sing with all the voices of the mountain? can you paint with al the colors of the windddd
(443): wasted?
(410): im pocohantasssss
Posted 07 juli 2008 - 12:04
Bolji su Hot Fuzz i Shaun of the Dead ali kad pogledas ta 2 i vise nemas nista osim Run fatboy run i on ti je super.
A sad da cekamo nove filmove od istog rezisera...
A sad da cekamo nove filmove od istog rezisera...
[Highlighting the worst in human stupidity since 1986]
When my past is history my tomorrow is a mystery
When my past is history my tomorrow is a mystery
Posted 08 juli 2008 - 11:32
QUOTE (imaginos @ 5. 7. 2008, 17:32) <{POST_SNAPBACK}>
apsolutno genijalan film, takodje preporucujem. 
Још једна препорука за исти.
†
Posted 08 juli 2008 - 11:45
Ajd' i ja da stavim +1 iako sam je gledao pre Isusa. Ovima sto se svidja (Das Boot ) mozda da pogledaju i Stalingrad. I rusku (1989) i svabsku (1993) verziju.
"Alright, but apart from the sanitation, the medicine, education, wine, public order, irrigation, roads, a freshwater system and public health, what have the Romans ever done for us?"
Posted 11 juli 2008 - 01:51
http://www.imdb.com/title/tt0045888/
Gledah 20tak, ak' ne i vishe, filmova sa Price-om, ovaj mi je za sada number 1!
Gledah 20tak, ak' ne i vishe, filmova sa Price-om, ovaj mi je za sada number 1!
Thy Katalog
God is an illusion and there ain't no paradise
And there is no underworld below
Out there is no heaven and there ain't no antichrist
Welcome to the real world and the show!
God is an illusion and there ain't no paradise
And there is no underworld below
Out there is no heaven and there ain't no antichrist
Welcome to the real world and the show!
Posted 15 juli 2008 - 05:52
Treba mi pomoć oko ovog filma, jurim ga već duže vreme, ali ne znam kako se zove.
Naime, radi se o starijem filmu, negde kraj sedamdesetih ili početak osamdesetih, kod nas se prikazao par puta. radi se o tome da neka gradjevinska kompanija dolazi u afriku, čini mi se, a mozda je i gajena, da krči šumu, glavni inzenjer dolazi tu sa svojom porodicom, ali sin mu se nehatom gubi u dzungli, i kasnije ga pronalazi neko crnačko pleme.
Otac tek posle 10-15 godina sina nalazi u nekom selu, i pokušava da ga vrati. Mali je postao poglavica, pošto je jedini u plemenu bio bele koze i plave kose...
Mozda sam ga malo zakomplikovao,ali tako se nešto radilo u filmu, koliko se sećam... e,sad, ako neko zna koji je film u pitanju, bilo bi super.
Naime, radi se o starijem filmu, negde kraj sedamdesetih ili početak osamdesetih, kod nas se prikazao par puta. radi se o tome da neka gradjevinska kompanija dolazi u afriku, čini mi se, a mozda je i gajena, da krči šumu, glavni inzenjer dolazi tu sa svojom porodicom, ali sin mu se nehatom gubi u dzungli, i kasnije ga pronalazi neko crnačko pleme.
Otac tek posle 10-15 godina sina nalazi u nekom selu, i pokušava da ga vrati. Mali je postao poglavica, pošto je jedini u plemenu bio bele koze i plave kose...
Mozda sam ga malo zakomplikovao,ali tako se nešto radilo u filmu, koliko se sećam... e,sad, ako neko zna koji je film u pitanju, bilo bi super.
Official artist for UK's ''Morpheus Tales''
Posted 15 juli 2008 - 06:02
...toliko sam se trudio predati nicemu, da me vec pomalo i nema...
Posted 18 juli 2008 - 09:17
U zadnje vrijeme sam oduševljen filmovima Alejandra Jodorovskog..."El topo" "Fando y Lis" i "Santa sangre".
Preporučam svima koji vole malo eksplicitnije nadrealističke priče...a što je najbolje uglavnom e sve vrti oko ljubavi i takvih cool stvari..
Preporučam svima koji vole malo eksplicitnije nadrealističke priče...a što je najbolje uglavnom e sve vrti oko ljubavi i takvih cool stvari..
There are little black puffy rabbits dancing polka in my brain...

Sign In
Register
Help

MultiQuote