Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/06/19 in all areas

 1. Што је сасвим логично. То је било пре 30 година. Ја сад не могу да се сетим неких песама са првог EP-a. Свака част😁
  2 points
 2. Ti si znaci vise za ovako nesto 😂
  1 point
 3. 1 point
 4. Seal >>>>> Green
  1 point
 5. Мех. Више сам за варијанту кад цртач плански ради према идеји бенда, као рецимо Анреас Маршал, него кад уради цртеж па онда као коме се свиди или ко да више може да искористи.
  1 point
 6. Pa dobro, čudno iz ove perspektive, jer si navikao kako izgledaju omoti oba benda, ali bi drugačija priča bila da je u startu drugačje uradjeno. Inače taj umetnik nije radio direktno za odredjeni bend/album, već su njegove slike bendovi/izdavači birali i kupovali. Meni je on posle Dan Seagrave-a omiljeni umetnik što se omota albuma tiče, baš zbog te nekolicine albuma koje je uradio, iako ima umetnika koji su radili (tonu) dobrih cover-a.
  1 point
 7. Мени је просто немогуће и да замислим сада да ово горе буде омот за сепултуру. Шта је требало да буде то је и било. Ништа није могло другачије него што јесте.
  1 point
 8. Rock in Rio od sinoć! Kidanje, a kakao drugo! Dobar mix starih i novih pesama, plus cover Massive Attack - Angel, što se ne sećam da su svirali ikada uživo. I kao šlag na tortu, nova stvar Isolation (nije cover Kreatora 🙂 )
  1 point
 9. Upravo pogledao prvu. Udaraju muški!
  1 point
 10. Vrnuo se El Jefe, i dalje je raspičivanje
  1 point
 11. Daleko od toga da je sranje, druga sezona sam se pogubio sa pričom i nekako me minimalno zanimala, ali praktični efekti sjajni i fore uglavnom sjajne, zbog toga se gleda :]
  1 point
 12. Jedva čekam drugu sezonu. serija je dobra, ima isti šmek kao i filmovi.
  1 point
 13. Dark recollections - suvi kult! Definicija svedske skole. Nema sta, jaka imena se bacaju ovuda A ovo, debi je krucijalan http://www.metal-archives.com/band.php?id=995
  1 point
 14. Kad smo vec kod toga, ne znam da li je bilo: http://metal-archives.com/band.php?id=830 Carnage - proto svedski Death Metal. Imali 1 album. Clanovi su danas u Dismember-u, Entombed-u, Carcass-u...Izuvaju. edit: dodat download link Genre : Old School Death Metal Origin : Sweden Pass : bunalti.com Matti Kärki - Vocals (Dismember, ex-Therion (Swe), ex-Carbonized (Swe), ex-General Surgery, Murder Squad) Michael Amott - Guitars (ex-Carcass, Arch Enemy, Spiritual Beggars, ex-Candlemass, ex-Armageddon (Swe)) David Blomqvist - Guitars (Dismember, Entombed
  1 point
 15. U jebem ti, ala ga izrovi iz ponora kulta, odlican bend Danas vrteo From Beyond, jos jedan neprevazidjeni klasik.
  1 point
 16. Slazem se sa kolegom. I ko nije slusao ovo, treba da se srami : http://www.metal-archives.com/band.php?id=32322 Serpent Temptation i Beyond The Unknown su kult, sveta obaveza.
  1 point
 17. Ali stvarno, čemu ovo... jbt. posle 6sec. vidiš da je njesra, ajd ispoštovao sam i odgledao svih 30min, mislim nisam očekivao bog-zna-šta, ali ovakvo sranje... uhhh ...i dobro vratio mu se stari drugar(shvatio,ali ajd da ne otkrivam) ...znači tuga
  -1 points
 18. Naravno da je bilo humora i u filmovima, ali i sasvim dobra doza horora(msl taj žanr i jeste horor-comedy), ali u ovoj seriji je on sveden na minimum, ako ga uopšte i ima! A ove glumce bolje da ni ne pominjem, pogotovo onog ultra smešnog amigosa, što se Brucea tiče, on jedino i vadi stvar, mada više zbog kvlta nego briljantne glume hahaha. Ovo za 3d efekte se slažem.
  -1 points
×
×
 • Create New...