November 28, 201014 yr comment_2272916 Preporucite neki detective, mystery, thriller roman Moze i neki dobar vampirski!
November 28, 201014 yr comment_2272918 Preporucite neki detective, mystery, thriller roman Moze i neki dobar vampirski! upravo ovaj iznad tvog posta. ima sve to.
November 28, 201014 yr comment_2272928 Nisam njegov fan, pa nisam obratila nesto posebno paznju. Provericu ga
November 29, 201014 yr comment_2273098 Preporucite neki detective, mystery, thriller roman Moze i neki dobar vampirski! nešto od D. Prestona i L. Čajlda (Kabinet čudesa ili Mrtva priroda sa vranama)
January 2, 201114 yr comment_2286491 Vec sam zaboravio na Vukodava, jel to 4. deo izasao konacno, ili jedan od prva tri ali sam ja zaboravio?
January 2, 201114 yr comment_2286596 Nije još izašao četvrti deo. OT: Hilton - The Lost Horizon Redfild - Deseti Uvid Edited January 2, 201114 yr by Ајлин
January 3, 201114 yr comment_2286810 Hese - Srecan je ko ume da voli Odlična zbirka svega i svačega, mada su me citati manje zaintrigirali, budući da sam pročitao dobar deo Heseovih romana i novela, te već imam omiljene misli i delove. Pripovetke i pesme su upravo ono zbog čega ovu knjigu vredi imati, ako čitalac nije početnik kada je Hese u pitanju.
January 3, 201114 yr comment_2287151 Za one koji vole da citaju/skupljaju knjige, u Laguni je do 11. januara u toku akcija - 750 knjiga po ceni nizoj i do 70%. Knjige su uglavnom izmedju 150 i 400 din. Ako neko voli Praceta, 10-ak njegovih knjiga je na popustu... Link
January 3, 201114 yr comment_2287273 jel vazi samo za clanove ili za sve? Popust vazi za sve... Imas gore link sa svim knjigama koje su na popustu, pa pogledaj ima li sta za tebe...
January 17, 201114 yr comment_2289587 Sajmon Skerou - Pod Orlovom zastavom. Sjajna knjiga , jedva cekam da dodjem kuci da je zavrsim.
January 17, 201114 yr comment_2289590 Tacka prevare, Den Braun Zanimljiva knjiga, svidja mi se kako pise, teorije zavere, obavestajne sluzbe. Preporuka i za Digitalnu tvrdjavu od njega
January 17, 201114 yr comment_2289941 Što vam rokaju ove minjare? Neka čita svako ono što hoće, SF, epika, Den Braun... Velika debela plusčina je i sama činjenica da neko želi da odvoji vreme da čita knjige u ova vremena kada se toliko tovimo svakakvim informacijama sa cyberspace-a i drugih mas medija. Poslednja knjiga koju sam pročitao je "Glad" Knuta Hamsuna. Sad sam uzeo Kafkin "Zamak". Čitao sam neke savremenike pre toga ali ovi (uslovno rečeno) "matorani" su mi baš legli kako treba.
January 19, 201114 yr comment_2290103 Per Olov Enquist: Prica o Blans i Mariji... Ova knjiga pruza drugaciji pogled na zivot Marije Kiri iz beleski Blans Vitman, jedne od najpoznatijih zena kojoj je dodeljena dijagnoza histerije. Dobar nacin pisanja, interesanta, preporucujem.
January 20, 201114 yr comment_2290318 Što vam rokaju ove minjare? Neka čita svako ono što hoće, SF, epika, Den Braun... Velika debela plusčina je i sama činjenica da neko želi da odvoji vreme da čita knjige u ova vremena kada se toliko tovimo svakakvim informacijama sa cyberspace-a i drugih mas medija. Poslednja knjiga koju sam pročitao je "Glad" Knuta Hamsuna. Sad sam uzeo Kafkin "Zamak". Čitao sam neke savremenike pre toga ali ovi (uslovno rečeno) "matorani" su mi baš legli kako treba. Kako ti se čini "Glad"? Uglavnom je ljudima strašno naporan. Ja imam neki trip da ne čitam dela koja znam da ću raditi na faksu, tako da nisam još (ali ću morati za mesec-dva ))
February 1, 201114 yr comment_2297888 Velika debela plusčina je i sama činjenica da neko želi da odvoji vreme da čita knjige u ova vremena kada se toliko tovimo svakakvim informacijama sa cyberspace-a i drugih mas medija. право велиш! то сам и ја одувек говорио. уопште није свеједно да ли човек у шунду ужива посредством писане речи или нпр. телевизије. читање активира успаване снаге: прочитати силне странице изискује више драгоценог времена него, рецимо, погледати неки филм. нема сатисфакције веће од оне коју осећамо након одисеје кроз обимну књигу, тај пут је дужи!