October 5, 200717 yr comment_1509108 Mislim da se dzabe nadas Mesaji, a umesto Troopera je mogao ladno ubaciti Clansmana ili When Two Worlds Collide.
October 5, 200717 yr comment_1509402 Ne znam sto je kog djavola ubacio The Trooper posle onoga... Edited October 5, 200717 yr by Killjoy666
October 7, 200717 yr comment_1510116 Evo, baš sam maločas na Berzi kupio As live as it gets, i upravo slušam. Čoveče, kako je dobro! Sign of the cross mu još više leži u ovom nižem tonalitetu!Evo, baš sam maločas na Berzi kupio As live as it gets, i upravo slušam. Čoveče, kako je dobro! Sign of the cross mu još više leži u ovom nižem tonalitetu!
October 7, 200717 yr comment_1510194 А значи то си био ти... код Живе за 600 кинти. Хехехе, шпијунирамо из прикрајка.
October 7, 200717 yr comment_1510277 Evo, baš sam maločas na Berzi kupio As live as it gets, i upravo slušam. Čoveče, kako je dobro! Sign of the cross mu još više leži u ovom nižem tonalitetu!Evo, baš sam maločas na Berzi kupio As live as it gets, i upravo slušam. Čoveče, kako je dobro! Sign of the cross mu još više leži u ovom nižem tonalitetu! To je odlican live album, setlista je isto ekstra.
October 14, 200717 yr comment_1513737 Kako je bilo do yaya! Ako neko nabavi neki snimak sa naših koncerata, ili Alive in Poland, nek' se javi za trade!
October 16, 200717 yr comment_1514571 http://mediaportal.ru/2007/10/11/blaze-bay...oland-2007.html mp3 gorepomenutog live in poland-a Edited October 16, 200717 yr by I_hate_to_much
October 16, 200717 yr comment_1514859 Ne valja link, opet će narod da sklapa slagalicu... Mada, kad se quotuje post, niotkuda se pojavi ceo link... http://mediaportal.ru/2007/10/11/blaze-bay...oland-2007.html Za taj MP3 će na'vatam valjda nekog da skine (blagodeti dial-upa), ako neko nabavi DVD, nek' viče! Edited October 16, 200717 yr by crusader84
October 17, 200717 yr comment_1515238 Ja sam skinuo Live In Poland, evo sad ga slusam i extra je kavlitet zuvka je mnogo dobar...
October 17, 200717 yr comment_1515510 Super je live,ali meni se vise svidja acoustic jer mu glas zvuci maestralno i imam utisak da se stapa sa gitarom:)
October 18, 200717 yr comment_1515588 slusajte pazljivo live in poland i primeticete kako se bubnjar gubi na trenutke i ispada iz ritma. verovatno je to bila svirka posle desetak piva
October 18, 200717 yr comment_1516073 Sad bas slusam Silicon Messiah sa Alive in Poland, majko mila kakav uvod!
October 26, 200717 yr comment_1520239 Jel' ste bre vi slushali "As Live As It Gets"? Alive In Poland je malo dete u odnosu na to. Daleko bolji zvuk i da ne spominjemo kvalitet svirke..."Two Worlds Collide" je iskasapljena bre na AiP... I Blaze je definitivno pocheo neverovatno da sere na svirkama... A sad viidm na sajtu da bubnjara trenutno nemaju, dakle ova leshina sto se chuje na AiP vishe nije u bendu, good. Horror. I opet menja nekog chlana benda, cc... On the good side.. "..no matter what they say bla blah..BLAZE BAYLEY IS ALIIIIIVEEEE!!!" i onad onaj kraljevski riff... E stvarno paljevinski intro znachi : )
November 15, 200717 yr comment_1532662 Sva tri albuma su mu podjednako kvalitetna, a meni se najviše sviđa pesma Regret.
November 15, 200717 yr comment_1532697 I ja takodje obozavam sva 3 albuma!A Regret mi je malo smesna pesma !
November 15, 200717 yr comment_1533099 I ja takodje obozavam sva 3 albuma!A Regret mi je malo smesna pesma ! Nemoj da kenjas :-)
November 15, 200717 yr comment_1533100 ormer IRON MAIDEN/WOLFSBANE singer Blaze Bayley's web site has been updated with the following message: "The new [bLAZE BAYLEY] album will be available in spring 2008. We are thinking of doing a limited addition of 1,000 units. If you are interested in pre-ordering a limited addition or would like more information on what will be contained on the limited addition, then please email [email protected]. This is research only at this point. Thank you."
November 16, 200717 yr comment_1533305 Nemoj da kenjas :-) To je jebeno moje misljenje,mislim da sam rekao da JE MENI SMESNA....iz raloga sto je pukao zato sto je otisao iz Maiden-a i odatle taj iskren text pesme,koji je meni pomalo smesan....ALI MENI!!!!! Ja nikad jednostavno ne mogu da shvatim tu pesmu ozb i to je sve.... Edited November 16, 200717 yr by BruceBruce
November 22, 200717 yr comment_1537280 I Blaze je definitivno pocheo neverovatno da sere na svirkama... Nisam gledao Alive in Poland, ali sam ga gledao ove godine u BG. Ne znam na šta misliš kada kažeš da je počeo da sere na svirkama. Uzgred, tek sam pre neki dan dobio Blejzove solo albume, i nisam baš stigao da preslušam mnogo, ali sam još ranije imao album As live as it gets. I sada se pitam, ima li još neko da misli da je živa verzija pesme Ghost in a machine MNOGO bolja nego ona studijska? Studijska mi deluje nekako prespora, ima tako čudnih efekata što se vokala tiče, Blejz iznenada usred stihova počinje da peva za oktavu više, i ''Do you wan't to live forever?'' deo mi ne zvuči toliko energično i ubedljivo, kraći je i čudnije otpevan nego na živom albumu. Može se reći da sitničarim, ali to mi je zasmetalo. Inače, ostatak albuma Silicon messiah je dosta dobar. Stvari poput Born in a stranger, The Hunger i Stare at the sun su fantastične, a The Launch me podseća na Man on the edge i jedan mi je od favorita na albumu. А значи то си био ти... код Живе за 600 кинти. Хехехе, шпијунирамо из прикрајка. Heheheheh, svaka čast. Edited November 22, 200717 yr by Totamealand
November 26, 200717 yr comment_1539610 Nisam gledao Alive in Poland, ali sam ga gledao ove godine u BG. Ne znam na šta misliš kada kažeš da je počeo da sere na svirkama. Uzgred, tek sam pre neki dan dobio Blejzove solo albume, i nisam baš stigao da preslušam mnogo, ali sam još ranije imao album As live as it gets. I sada se pitam, ima li još neko da misli da je živa verzija pesme Ghost in a machine MNOGO bolja nego ona studijska? Studijska mi deluje nekako prespora, ima tako čudnih efekata što se vokala tiče, Blejz iznenada usred stihova počinje da peva za oktavu više, i ''Do you wan't to live forever?'' deo mi ne zvuči toliko energično i ubedljivo, kraći je i čudnije otpevan nego na živom albumu. Može se reći da sitničarim, ali to mi je zasmetalo. Inače, ostatak albuma Silicon messiah je dosta dobar. Stvari poput Born in a stranger, The Hunger i Stare at the sun su fantastične, a The Launch me podseća na Man on the edge i jedan mi je od favorita na albumu. Heheheheh, svaka čast. Pa jednostavno previshe kenja Pricha previshe nebitne stvari, kod nas sto je vishe pio sve vishe smarao, ne moze lik a da se ne nahvali da je bio u Maidenima, k'o da smo pali sa marsa....to je moj dojam njega trenutno jbg.. Ghost..meni bolja studijska..za nijansu..ALAIG je fantazija live..i sta znam..Tenth dimension mi je npr bolja na lajvu nego studijska i tako..od pesme do pesme...stvarno extra live. Inache..SM mi je medju top10 najheavy albuma...obozavam taj album i odushevio sam se kad krenuo Stare uzivo..ali sam se skenjao kad sjebao strofe...selja.
November 27, 200717 yr comment_1539870 Jebiga, lik je došao prvi put kod nas, pevao dva sata, napravio najbolje moguć izbor pesama... Nećemo sad da mu zameramo za par pomešanih strofi. A iskreno, baš mi se dopalo što je toliko govorio u pauzama između pesama, dobre anegdote, za svaku pesmu ima neku priču, ništa mi se nije učinilo nebitnim. Svaka priča se savršeno uklopila u pesmu. Ti njegovi govori su takođe doprineli intimnijoj atmosferi, što je, mora se priznati, velika retkost u svetu heavy metala i interesantna promena.
November 28, 200717 yr comment_1540331 Jebem ti anegdotu u kojoj je pripovedach maximalno napaljen "ZAMISLITE BIO SAM KOD STIV HERISA U KUCI! STIV HERIS JEBOTEE!!!!". Ne znam..meni smeshno. a to za promashene strofe..pa ajde jednom, ali vishe puta..i josh ima papir kod sebe sa teksti..mrsh u kurac.