Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.5k
  • Views 83.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Koga boli kurac.

• kako ne http://www.jasenovac.org/

• norveska pre 15-ak dana.   ni jedna fotka nema nikakvu obradu osim kropovanja.       lysefjord           put "bjorgavegen" koji se retko koristi, jer postoji precica kroz tunel. 16.juli

comment_2418725

За викенд, кад сам ишао у Ниш, хтео сам да одем "Стеван бус"-ом (имењак, јбг, одушевио сам се кад сам видео), али није било повратних за њега. А слажем бсе да је "Бата рајсен" најкултнији :rockdevil:

comment_2418745

da smo normalna drzava vozovi bi bili korisceni a ne busevi,ali jebi ga...Najbolje je sto u vozevima mozes da pobegnes u drugi deo vozova ako te trolluju budale a i nema razglasa sa turbofolkom.Mozda i dozivim to,da buseve koriste samo u okolini faprilove domovine,Cacka za razvodjenje lokalnih seljaka po vukojebinama.

Jednom imah cast da za sat i po lokalnog busa slusam vino crveno i ginem ginem da ti skinem haljinu sto susti.I to samo te dve pesme na repeat sat i po vremena.Bolje da sam iso peske,i dalje cvikam kada pomislim na to.

comment_2418771

da smo normalna drzava vozovi bi bili korisceni a ne busevi,ali jebi ga...Najbolje je sto u vozevima mozes da pobegnes u drugi deo vozova ako te trolluju budale a i nema razglasa sa turbofolkom.Mozda i dozivim to,da buseve koriste samo u okolini faprilove domovine,Cacka za razvodjenje lokalnih seljaka po vukojebinama.

Jednom imah cast da za sat i po lokalnog busa slusam vino crveno i ginem ginem da ti skinem haljinu sto susti.I to samo te dve pesme na repeat sat i po vremena.Bolje da sam iso peske,i dalje cvikam kada pomislim na to.

:rockdevil::rockdevil::rockdevil::rockdevil::rockdevil::rockdevil:

comment_2420518

Ima li nekih preporuka za Temisvar, ne mislim na najpopularnija mesta vec 'must see' koji se ne pominje cesto i sl? :)

Mogla bi da obiđeš jednu moju poznanicu, daću ti kontakt ako hoćeš. Imam utisak da ste jako slične, istina tebe ne poznajem koliko nju, ali se da provaliti. :mrgreen:

comment_2420722

u temisvaru me se dojmio neki krst u ventru, polegnut pomalo, u znak secanja na ljude pobijene u revoluciji 1989-te. pored ima crkava i muzeja, ali nisam bila u njima. hrana je uzasna u celoj rumuniji, tako da ponesi sendvic. :D

• 2 weeks later...
comment_2426476

rumunija...ughhhh

jedino vredi videti one zamkove drakula i ti fazoni.temisvar mu dodje fazon subotice manje vise.grad od 100tinak iljada ljudi ravnica.videh da imaju dobro uredjene parkove i to mu dodje to.

U Rumuniju vredi ići, pa makar samo slušao Negura Bunget dok autobus prolazi kroz šume.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.