Grobodan Posted March 8 Report Posted March 8 49 minutes ago, Kumodraski Vo said: Da ga jebem videh da su radili prva dva albuma al ne videh Path.. E da u pravu si, moja greška Quote
HUMAN Posted March 9 Report Posted March 9 6 hours ago, Grobodan said: Te Deedsove je reizdao Osmose nedavno, ima za normalne pare da se nađe sad. Možda ali ovo nisu ta reizdanja, TP je Displeased Records a Path je Erebos (lhttps://www.discogs.com/release/2620566-Deeds-Of-Flesh-Path-Of-The-Weakening lepa cena btw, ili je ovaj čovek lud) 10 hours ago, Kumodraski Vo said: Kolko si dao za Path of the weakening ako nije tajna? Što se ovoga tiče ne mogu ti reći pojedinačne cene diskova s obzirom da sam udomio nečiju pozamašnu kolekciju, ovo je samo jedan mali deo iste.. 1 Quote
fenster Posted April 28 Report Posted April 28 А, Б, В, Г, Д, Ђ, Е,....... Kad sam stigao do "E" reko' sam - "E, do kurca......." 7 Quote
Phallusifer Posted April 28 Report Posted April 28 Sad sam morao ceo Your Last Orison da preslusam 1 Quote
fenster Posted April 28 Report Posted April 28 4 hours ago, azal said: End Amen velika kultara Ako ne i najveca. Quote
kuruz Posted May 5 Report Posted May 5 ovo što izgleda kao čudno sunce je Samael - Solar Soul remaster 8 Quote
Totamealand Posted May 5 Report Posted May 5 A Social grace i The Slow rush na jednoj slici? Upvote. 1 Quote
HUMAN Posted Friday at 04:18 PM Report Posted Friday at 04:18 PM Vole al si zastranio ccc.. razmišljam da ti uvalim onaj Path od Deedsa.. oš za 30e, ki nov je Quote
Recommended Posts