Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2003652

@Bezlični

Trebao bi da upišeš filozofiju definitivno :D

Mislim da nije isto, pa nisam valjda tako zao :unsure:

Oduvek sam voleo da zajebavam one "koji sve znaju" i koji pate od toga da se prave pametni, to mi je fetiš :D

Kad budeš pravio sajt kao onaj lik sa teme o ateizmu, obrati se meni, pa da to barem izgleda ljudski ;)

@Indiana

Neg' šta sam.

Edited by Dead Man Walking

• Replies 1.2k
  • Views 128k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bata Trokrilni
    Bata Trokrilni

Znači, i erotske časopise.   Kao što rekoh u statusu, pun mi je kurac "satanista" koji se lože na kosovski boj, a svi znamo da se u tom boju ginulo za veru 'rišćansku. Vidim da ih ima puno na forumu

• Dead Man Walking
    Dead Man Walking

Ja se kod nas vise plasim kvazi-pravoslavaca nego bilo kojeg sataniste ili kvazi-sataniste.

• рогозуб
    рогозуб

nidje veze. nigde nema takve ili ikakve slichne uzrochno posledichne veze. slobodna volja je to shto imash mogucjnost izbora da neshto uradish ili ne, a ne da li neshto uradish ili ne.

comment_2003655
@Bezlični

Trebao bi da upišeš filozofiju definitivno :D

Ne gine mi izgleda.

Mislim da nije isto, pa nisam valjda tako zao :unsure:

Oduvek sam voleo da zajebavam one "koji sve znaju" i koji pate od toga da se prave pametni, to mi je fetiš :D

Udar ne ego. Uvek je isti.

Nije to sto boli rebro kad te sutaju, nego boli ponos.

Kad budeš pravio sajt kao onaj lik sa teme o ateizmu, obrati se meni, pa da to barem izgleda ljudski ;)

Hvala na ponudi. Al dobar sam u fotoshopu i imam lik koji razbija flash.

Ako bude potrebno neko jache html znanje, mozda te i pozovem.

comment_2003660
Што бих трошио време на то да теби објасним неке ствари у које ионако не желиш да поверујеш!

Pa u tom slučaju ja bih morao da verujem u sve što mi se kaže.

Valjda mi treba neki dokaz da bih poverovao(osim ako sam nemam neko ubeđenje).

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
comment_2030456
ja samo apelujem na tebe da dobro razmislis o svemu..svom zivotu,odnosu prema duhovnosti,hevi metalu..

satan je veliki,pomoci ce ti..

Razmislio sam ja dosta o svemu, i jos uvek razmisljam... Po meni svako ima pravo da veruje u sta god hoce pa bio mu to i svemocni nevidljivi roze jednorog, samo da ne povredjuje druge... A ja u mom slucaju, gledam da se prema drugima u najvecem broju slucajeva ophodim kako bih voleo da se neko ophodi prema meni, tj. da cinim dobra dela... Zato bih i za sebe rekao da postujem u dostojnoj meri postujem "10 bozijih zapovesti" ali nisam vernik... Shvatam ja da svaki satanista ima svoju predstavu itoga i da veruje da je to u sta veruje ispravno, ali meni su ipak neke stvari poput "zrtvovanja itd..." previse, kako da se izrazim, bolesne! I ne samo zbog toga vec i zbog ostalih stvari, mada prvenstveno zato sto satanizam nije zasnovan na ljubavi, mislim da je bolestan i vodi u destrukciju... I kao takav mi nikada nece biti potpuno jasan...

comment_2030531
Razmislio sam ja dosta o svemu, i jos uvek razmisljam... Po meni svako ima pravo da veruje u sta god hoce pa bio mu to i svemocni nevidljivi roze jednorog, samo da ne povredjuje druge... A ja u mom slucaju, gledam da se prema drugima u najvecem broju slucajeva ophodim kako bih voleo da se neko ophodi prema meni, tj. da cinim dobra dela... Zato bih i za sebe rekao da postujem u dostojnoj meri postujem "10 bozijih zapovesti" ali nisam vernik... Shvatam ja da svaki satanista ima svoju predstavu itoga i da veruje da je to u sta veruje ispravno, ali meni su ipak neke stvari poput "zrtvovanja itd..." previse, kako da se izrazim, bolesne! I ne samo zbog toga vec i zbog ostalih stvari, mada prvenstveno zato sto satanizam nije zasnovan na ljubavi, mislim da je bolestan i vodi u destrukciju... I kao takav mi nikada nece biti potpuno jasan...

Свака будала може да узме козу или мачку, закоље је, пусти крв и сере о сатанизму. Сатанизам је заснован на реалности, а не на болести. Само што ти знаш о томе оно што су ти рекли мама и тата.

comment_2030532

Kad bog ubija to je dobro!

Mi smo ipak po ovom nazovi Hriscanstvu njegovi robovi ( mada sam ja ucen da smo njegova deca al ko zna ).

Al zato treba da budemo verni robovi da ne budemo robovi satane, iz razloga sto Bog ima dalji bich.

Si siguran ti da nisi amer\protestant\katolik?

Свака будала може да узме козу или мачку, закоље је, пусти крв и сере о сатанизму. Сатанизам је заснован на реалности, а не на болести. Само што ти знаш о томе оно што су ти рекли мама и тата.

Bajke za malu decu, sta mi znamo o realnosti?

Satanizam je zasnovan na materijalizmu i materijalnoj realnsoti - sto je opet nasa percepcija. Svaki kreten moze da zakljuci koliko je zla u svetu i da kaze i da to treba da se postuje jer je to ljudska priroda, al ne moze svaka budala da se usudi da kaze "ALO BRE LJUDI GDE IDEMO OVO!? STA SMO DOZVOLILI DA POSTANEMO" . Pretpostavljam da ciljas na lavejov satanizam.

Edited by Elitista u Povoju.

comment_2030558
Satanizam je zasnovan na materijalizmu i materijalnoj realnsoti - sto je opet nasa percepcija. Svaki kreten moze da zakljuci koliko je zla u svetu i da kaze i da to treba da se postuje jer je to ljudska priroda, al ne moze svaka budala da se usudi da kaze "ALO BRE LJUDI GDE IDEMO OVO!? STA SMO DOZVOLILI DA POSTANEMO" . Pretpostavljam da ciljas na lavejov satanizam.

Не може свако, у праву си, али ја нешто не видим да се људски род слаже у тим реченицама што су великим словом. Зато су закључци о људима реални. Људи заиста јесу такви какви јесу, и то је чињеница коју не можеш променити. Таква нам је природа.