Yesterday at 10:58 AM1 day comment_3125949 54 minutes ago, azal said:Malevolent Creation za siromasne proslog leta, Pestilence za siromasne ovog, kakva li te radost ceka sledecegMonstrosity🤞 Report
6 hours ago6 hr comment_3125970 al neki fejk tribjut, ne onaj glavni Blood Fire Death sa all-star ekipom Report
6 hours ago6 hr comment_3125971 ja mislim da jeste "pravi"https://new.gigstix.com/event/tribute-to-bathory-beograd-20-novembar-2026/ Report
6 hours ago6 hr comment_3125974 a ok, ovi jesu prvi i starijial su nebitni u odnosu na one druge Report
6 hours ago6 hr comment_3125979 23 minutes ago, azal said:ne seri da ima dva lmao jebem ti scenuima, u drugom su Eric iz Watain, Ivar iz Enslaved, Apollyon iz Aure Noir, Blasphemer i Faust Report
5 hours ago5 hr comment_3125982 da daskoro ovi pravi nešto dramili na mrežamahttps://www.facebook.com/bloodfiredeathtribute/posts/pfbid0t3WWRxnLGSoZeqs1QPVUa9SQoY1KirQqeiA4VDftmAKmzPxu5N6BoyMxnUxfXNtSl Report
5 hours ago5 hr comment_3125987 Koji god da je tribute u pitanju zalosno je sto se takvi tezgarosi uopste stavljaju u prvi plan ili gledaju kao bitni.Eno za Kilkim Zaibu oni su bili hedlajneri festivala, cak su ih i Carcass sprdali za to. Report
5 hours ago5 hr comment_3125988 1 hour ago, Haos sam ja said:meni je sve što rade ovi hellhammer promotions nekako socСоц је пош за ХХ. Реално. Report
2 hours ago2 hr comment_3125992 On 7/22/2026 at 12:19 PM, Haos sam ja said:Madball 08.10. Zappa Barkadosta dobre i predgrupe ovde: Combust, Desolated, Expectations Report
2 hours ago2 hr comment_3125994 2 hours ago, dimmu1 said:Koji god da je tribute u pitanju zalosno je sto se takvi tezgarosi uopste stavljaju u prvi plan ili gledaju kao bitni.Eno za Kilkim Zaibu oni su bili hedlajneri festivala, cak su ih i Carcass sprdali za to.Braća Carcass pogodili metu.Kad bi mene pitali, to bi u najboljem slučaju (po njih) bio after party bend. Po win-win scenariju, dobrotvorni tezga gig za sakupljanje love za npr. ugrožene kolege ili neku lokalnu priču. Report
1 hour ago1 hr comment_3125997 4 hours ago, Haos sam ja said:meni je sve što rade ovi hellhammer promotions nekako socU tome je car.. Report
1 hour ago1 hr comment_3125998 Meni je Hengtajm najgori...čuvene earlybird karte koje se rasprodaju u roku od 7 minuta za svaki koncert,a onda na svaka dva dana objave tipa kupite karte u pretprodaji... Report