November 29, 2024Nov 29 comment_3104292 3 hours ago, chess said: Pa od 2015 pa nadalje last.fm sustinski ne postoji, sad je neka ljustura od sajta za besmislenu statistiku Ja ugasio nalog tamo još 2010/11...
November 29, 2024Nov 29 comment_3104293 Ја се ни не сећам. Знам да је било као нешто инсталираш апликацију на компу па ти са винампа баца тамо и онда си као кул. Само што ми је смеће кочило комп горе него сви антивируси па је одлетео. Како сад ради стат? Није ваљда да и даље људи користе винамп.
November 29, 2024Nov 29 comment_3104294 ako ti je last aplikacija kočila komp, to više govori o kompu može sa winampa ali mogu i svi spotify-evi sveta, čak i youtube
November 29, 2024Nov 29 comment_3104298 Vola - Friend of a phantom Pixies - The Night the zombies came Opeth - The Last will and testament The Starting Line - Say it like you mean it
November 30, 2024Nov 30 comment_3104304 11 hours ago, Косати Ћелавац said: Није ваљда да и даље људи користе винамп. Taj sam. I ne planiram da menjam. Aptorian Demon - Liv Tar Slutt Five The Hierophant - Apeiron Pestilentia - Heralds Of Anguish Raison d'être - Darkened Obscurities Rome - World In Flames Shaarimoth - Devildom Trepaneringsritualen - Septentrional Unaussprechlichen Kulten - The Madness From The Sea (ni jedan koji sam slušao nije ni blizu novom albumu, koji je odličan) William Basinski - September 23rd Zad Moultaka - Zajal
November 30, 2024Nov 30 comment_3104305 last.fm je bio sjajan u vreme kada je imao radio kad je to ugašeno, postao je besmislen
November 30, 2024Nov 30 comment_3104322 Koristim last.fm, spotify, winamp, kasete, cdove, usb svi smo mi metal heads
December 17, 2024Dec 17 comment_3105332 Carnal Savagery - Into The Abysmal Void Carnal Savagery - Graveworms, Cadavers, Coffins and Bones Devin Townsend - PowerNerd Jasta - ...And Jasta for All Jerry Cantrell - I Want Blood Ministry - Hopiumforthemasses Purple Disco Machine - Paradise Swallow the Sun - Shining Valley of the Sun - Quintessence Verona on Venus - Popular Delusions
December 18, 2024Dec 18 comment_3105418 Yoth Iria - Blazing Inferno Iced Earth - Night Of The Stormrider Chapel Of Disease - Summoning Black Gods Crimson Glory - Crimson Glory Desaster - Hellfire's Dominion Demons & Wizards - Touched By The Crimson King Witherfall - A Prelude To Sorrow Saxon - Unleash The Beast Unto Others - Mana Savatage - The Wake Of Magellan Accept - Blood Of The Nations Slayer - Hell Awaits
January 13Jan 13 comment_3106319 Meni jedno od lepših otkrovenja prošle godine. Hteo sam generalno da probam malo nekog UK neo proga, da vidim šta ima sem Marilliona jelte, i ovo mi se najviše svidelo. Nije uopšte Genesis/Yes kopija k'o većina tog pravca, nije toliko ni prog iskreno, i pevač je kanda acquired taste, ali meni leži samo tako. Ova stvar mi živi rent-free u glavi od kad sam je čuo.