December 18, 2025Dec 18 comment_3120458 Da otvorimo i posebnu temu za novi Hellhammer.Facebook eventHellhammer Promotions FB / IGPored ovih gore, potvrđeni su nastupi Hetrem, Warthodox, AtrocityBiće fino. Edited Saturday at 04:07 PM2 days by Talvi Report
December 18, 2025Dec 18 comment_3120464 44 minutes ago, Сале said:Ови мерсилес се навадили па сад долазе сваке године.Hoćeš da dodješ opet da ih gledaš😂 Report
December 18, 2025Dec 18 comment_3120469 Znamo li možda je l' ovo ceo line up ili se još neko očekuje? Pretpostavljam da je to to.I još nešto, kad smo poslednji put imali višednevni metal festival u Srbiji na kojem nastupaju strani bendovi? Čak i za dvodnevne nisam siguran da ih je preterano bilo. Nije line up naročito po mom ukusu, ali čoveke, držim palčeve da im ovo uspe, bilo bi sjajno podržati. Report
December 18, 2025Dec 18 comment_3120470 Msm da se ceka jos ali meni je i ovo za sad super..Severe Torture i Scanner taman nisam stigao da vidim kad sam imao priliku.. Report
December 18, 2025Dec 18 Author comment_3120480 Malo po malo objave nova imena na mrežama. Mislim da će ih biti još. Report
10 hours ago10 hr comment_3121119 Dragi metalci i metalike,posle brojnih zatvorenih vrata i odbijanja, konačno smo pokucali tamo gde su nam vrata širom otvorena.Hellhammer Promotion, Aldum i Marena Promotion sa velikim zadovoljstvom najavljuju početak saradnje sa Sportskim centrom Kovilovo Resort – oazom nadomak Beograda, koja od sada postaje novi stalni dom Hellhammer Open Air Festivala.⚔️ 2 bine – Hell & Hammer Stage🔥 3 dana sirove i moćne muzike🤘 40+ bendova iz zemlje i inostranstva🛒 Otvoreni market subkulture🖋️ Tattoo & piercing majstori🏕️ Besplatan kamp🍖 Domaća kuhinja i domaće pićeSve to u prirodi, na dohvat ruke od glavnog grada, daleko od betona, gužve i gradske buke!🛑🛑🛑Cene karata i kako do njih🛑🛑🛑❗️❗️❗️KAPACITET LOKACIJE JE OGRANIČEN❗️❗️❗️Early bird TRODNEVNA karta - 8000 rsd🛑Količine se bliže minimumu i uskoro cena raste na redovnu od 10000 rsd🛑Cena pojedinačnih karata:28.8. Prvi dan - 5000 rsd29.8. Drugi dan - 6000 rsd30.8. Treći dan - 7000 rsdDodatni info:Na ulazu festivala karte će biti skuplje i moći će da se kupe samo dnevne !!!Obezbedite svoju kartu na vreme na GIGSTIX prodajnim mestima (Vulkan Knjižare) i online na linku:https://new.gigstix.com/.../hellhammer-open-air-festival.../🛑NAPOMENA🛑Karte se na ulazu menjaju za narukvice.Pokazivanjem, odnosno čekiranjem trodnevne karte, svaki posetilac dobija tri posebne narukvice – po jednu za svaki festivalski dan.Na taj način, ukoliko iz bilo kog razloga ne može da prisustvuje nekom od dana, karta ne propada – narukvica za taj dan može se ustupiti prijatelju ili srećniku koji nije na vreme obezbedio svoju kartu.Za jednodnevne karte važi standardna i jasna procedura.🤘🤘🤘DOŽIVI UŽIVO TREĆI HELLHAMMER🤘🤘🤘PETAK / FRIDAY 28.8.2026.EVIL INVADERSBRUTAL SPHINCTERCRYPTIC REMAINSHATEFULNEMESISHAVARIJA++++++Još mnogo dobrih bendovaSUBOTA / SATURDAY 29.8.2026.DISCHARGEPRIMORDIALVARATHRONTOTAL CHAOSSEVERE TORTURECLITGOREVULVECTOMYMERCYLESS++++++Još mnogo dobrih bendovaNEDELJA / SUNDAY 30.8.2026.DARK FUNERALLEAVES' EYESTHE STONESCANNERVOIDWOMBINFESTDEAD JOKER++++++Još mnogo dobrih bendovaPODRŽAVAJTE DOMAĆU METAL SCENU I SVE PROMOTERE KOJI ŽELE DA JE OJAČAJU I ODRŽE!!!VIDIMO SE NA HHOA26!!! Report
7 hours ago7 hr comment_3121126 dark funeral? shocked panda is shockedkako planiraju da plate i lineup i venue i opremu zivo me zanimahttps://kovilovoresort.rs/galerija/dobre livade tho Report
6 hours ago6 hr comment_3121128 Mene zanima samo drugi dan ali sačekaću leto za kupovinu karte, nije da mi ovaj organizator nešto uliva poverenje. Report
2 hours ago2 hr comment_3121139 5 hours ago, Havočka said:dark funeral? shocked panda is shockedkako planiraju da plate i lineup i venue i opremu zivo me zanimaIsto kao i prosle godine, odes u minus i tako svake godine dogod ne isplivas do nule. Report
1 hour ago1 hr comment_3121140 pa cene po danima su prilično momačke realnosubota još ponajviše šaomi odnos cene i kvaliteta Report
1 hour ago1 hr comment_3121142 38 minutes ago, dimmu1 said:Isto kao i prosle godine, odes u minus i tako svake godine dogod ne isplivas do nule.koliko minusa dozvoljava taj dzep?ako se ne varam, prosle godine ste izbrojali 500, ako ostane isti broj posetilaca, to je 35k (e) u kartama ako svi uzmu sva tri danane zvuci ni blizu dovoljno da isplatis tri-cetiri skupa headlinera i sve ostalo Report