19 hours ago19 hr comment_3120458 Da otvorimo i posebnu temu za novi Hellhammer.Facebook eventHellhammer Promotions FB / IGPored ovih gore, potvrđeni su nastupi Hetrem, Warthodox, AtrocityBiće fino. Edited 19 hours ago19 hr by airzez Report
16 hours ago16 hr comment_3120464 44 minutes ago, Сале said:Ови мерсилес се навадили па сад долазе сваке године.Hoćeš da dodješ opet da ih gledaš😂 Report
14 hours ago14 hr comment_3120469 Znamo li možda je l' ovo ceo line up ili se još neko očekuje? Pretpostavljam da je to to.I još nešto, kad smo poslednji put imali višednevni metal festival u Srbiji na kojem nastupaju strani bendovi? Čak i za dvodnevne nisam siguran da ih je preterano bilo. Nije line up naročito po mom ukusu, ali čoveke, držim palčeve da im ovo uspe, bilo bi sjajno podržati. Report
14 hours ago14 hr comment_3120470 Msm da se ceka jos ali meni je i ovo za sad super..Severe Torture i Scanner taman nisam stigao da vidim kad sam imao priliku.. Report
8 hours ago8 hr Author comment_3120480 Malo po malo objave nova imena na mrežama. Mislim da će ih biti još. Report