Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.6k
  • Views 164.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Nocas sam imao jedan lepi metalski san, covek nikada ne bi rekao da sam izdao metal.   Slavio sam rodjendan u svom stanu, i izmedju ostalih zvanica tu je bio i Eric Adams iz Manowara. Sve je lepo bi

• Misliš kao kad probaš da udariš Hefesta?

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Nije on lobotomisan...on je samo krenuo za masom, verovatno su mu cimeri studenti iz studentskog doma svi redom bili franjevci, pa je hteo da se uklopi. Covek sa sela jebiga, banacanin, pola zivota je

comment_1983868

Сан: усисивач фром хелл.

Сањала сам да сам у стану оставила укључен усисивач (?!?) и заборавила да га искључим.

Кад сам после 2 дана дошла назад кабл је био скоро истопљен али сам га за дивно чудо лако искључила, али је у међуспратној плочи усисивач направио рупе у бетону, "пождро" бетон! Сви су се чудили како се није све запалило...

Арматура је била врела а бетон је горео! То сам сама угасила и рашчистила. После причала са неком женом како можемо да санирамо ту плочу.

• 3 weeks later...
comment_1999073

'bem ti san... (moj)

Odjednom sam se nasao u nekoj sobi sa ortakom, kad tamo Gojko, Veronika i neki narkoman (ne poznajem ga). I mi tu pruzimo ruke kad Gojko odjednom pocne sa Veronikom da leze u krevet i onda krece lepo za oci :) Ubrzo su zavrsili i Gojko je ustao a Veronika nastavila da spava. Posla je taj narkoman popizdeo i poceo da se svadja sa mojim ortakom, a ja samo stojim i gledam. I tako iznerviran narkoman, pocne odjednom da skida gace Gojku i da mu pusi :) :) . Ja odmah izasao i za mnom Veronika koja kad je videla nije mogla da veruje :)

I tu mi se prekine san :(

Ovo sam ozb. sanjao, vidite i sami da sam malo ranije ustao :)

Jbg Veronika i Gojko, nisam ja kriv sto sanjam svasta :(

comment_1999123
'bem ti san... (moj)

Odjednom sam se nasao u nekoj sobi sa ortakom, kad tamo Gojko, Veronika i neki narkoman (ne poznajem ga). I mi tu pruzimo ruke kad Gojko odjednom pocne sa Veronikom da leze u krevet i onda krece lepo za oci :) Ubrzo su zavrsili i Gojko je ustao a Veronika nastavila da spava. Posla je taj narkoman popizdeo i poceo da se svadja sa mojim ortakom, a ja samo stojim i gledam. I tako iznerviran narkoman, pocne odjednom da skida gace Gojku i da mu pusi :) :) . Ja odmah izasao i za mnom Veronika koja kad je videla nije mogla da veruje :)

I tu mi se prekine san :(

Ovo sam ozb. sanjao, vidite i sami da sam malo ranije ustao :)

Jbg Veronika i Gojko, nisam ja kriv sto sanjam svasta :(

auf covece :mhihi:

comment_1999172

Hm i ja sam sanjala yumetalce. Ovo mi se pre nije dešavalo.

(background: neki leptir beše u mojoj sobi. Strašan leptir.)

Sanjam neke situacije. Ajlin je u vojsci (i uživa u tome), razbijačica prava. Nešto se tu provlači neka priča koje se ne sećam, a onda dodje čika-Generalni i pita je "a šta ćeš sad sa svom onom šminkom koju si pokupovala?".

U medjuvremenu meni se leteći mrav od 15cm plete u kosu tokom celog sna i kako se uplete ja cimam dotične ljude koji su trenutno prisutni da ga iz kose vade.

Kad malo bolje razmislim Gojko i Veronika su zanimljiviji a sanjati.

comment_1999310
Hm i ja sam sanjala yumetalce. Ovo mi se pre nije dešavalo.

(background: neki leptir beše u mojoj sobi. Strašan leptir.)

Sanjam neke situacije. Ajlin je u vojsci (i uživa u tome), razbijačica prava. Nešto se tu provlači neka priča koje se ne sećam, a onda dodje čika-Generalni i pita je "a šta ćeš sad sa svom onom šminkom koju si pokupovala?".

U medjuvremenu meni se leteći mrav od 15cm plete u kosu tokom celog sna i kako se uplete ja cimam dotične ljude koji su trenutno prisutni da ga iz kose vade.

Kad malo bolje razmislim Gojko i Veronika su zanimljiviji a sanjati.

Generalni, mogli bi Mačku da odvedemo na stomakliju, kinesku. Da "speremo" ove noćne more i leteće mrave :)

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.