Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 6.6k
  • Views 536.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• El Karnisero
    El Karnisero

Знао сам да се ово спрема још кад сам видео да је Леми постовао на Науци пре годину дана.

• Ovaj book koji trenutno čitam je najbolji ikada.   Zove se The Book Of Souls.       hahahahaha, baš sam vas prešao, hehe, ostanite sa mnom imam još opakih forica.       Poyyy

• Od Lovecrafta?

comment_1797165
u bre ne mogu da verujem ali ja je još uvek nisam čitala!

ajd baci meni link :)

ko studira finansije, od-lič-na!

sve lepo objašnjeno. na jednom mestu.

Masonsko-cionističko-finansijska zavera? ;)

comment_1800422
neto sadašnje vrednosti, interne stope obrta, put-call opcije, fundamentalna analiza.. eto ukratko.

Ovo je tolko zanimljivo, da me stave u samicu i da mi daju samo tu knjigu, ja bi cepao papire i pravio avione od njih. :P:) :)

Pracet - Boja Magije

Ja sam to jedva pročitao.

Načisto me smorila knjiga. Kao šatro Autostoperski vodič, al' u epskom izdanju, a u stvari budalaština jedna velika.

Kako se tebi sviđa?

-------------------------

Inače, ja sad čitam klasik koji sam propustio kad bejah mlađi "Grof od MonteKrista".

Pročitah prvu knjigu i pri kraju ga je stvarno smorio. Nadam se da će cela druga knjiga biti kao početak prve.

comment_1800425
Inače, ja sad čitam klasik koji sam propustio kad bejah mlađi "Grof od MonteKrista".

Pročitah prvu knjigu i pri kraju ga je stvarno smorio. Nadam se da će cela druga knjiga biti kao početak prve.

Neće, ima tako da ga razvlači do kraja. :mhihi:^_^

comment_1802061
Ovo je tolko zanimljivo, da me stave u samicu i da mi daju samo tu knjigu, ja bi cepao papire i pravio avione od njih. :P:):)

što ste bre takvi.

jel svi koji slušamo metal moramo da budemo u stereotipima i da čitamo necro-fuqin-nomicron i kinga.

jel ovo tema "koju knjigu trenutno čitate?"

jeste.

trenutno čitam "freakonomics" levit&dubner. odlična je , za one koji nemaju moralnih problema sa tumačenjem sveta :D

preporuka za ranisa. ostali, nazad na pračeta i kraulija. :)

comment_1802349
što ste bre takvi.

jel svi koji slušamo metal moramo da budemo u stereotipima i da čitamo necro-fuqin-nomicron i kinga.

Ma šalimo se malo. :da:

I ja bih isto rado pročitao neku dobru knjigu o specijalnim efektima, ili animation survival kit, ili o česticama u 3DS maxu, a sumnjam da bi to nekoga ovde zanimalo. :)

comment_1802963
Ma šalimo se malo. :da:

I ja bih isto rado pročitao neku dobru knjigu o specijalnim efektima, ili animation survival kit, ili o česticama u 3DS maxu, a sumnjam da bi to nekoga ovde zanimalo. :)

ja chitam sad php 4.1. a posle prelazim na mysql i ono dosta mi je kul bez obzira dal to nekog tangira .

samo je unkul chinjenica da je php 5 knjiga ustvari knjizica a php 4.1. ne mogu da nadjem na oficijelnom sajtu ka o jedan od programa za download pa pretrazujem neke oldschool diskove .

Edited by Rle