Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.2k
  • Views 109.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Administrator
    Guest Administrator

Ljudi koji se pirsinguju ili traze paznju ili imaju neki poremecaj licnosti

• Генеральный
    Генеральный

нећеш валда да бушиш усну ко гејчина нека распала   надам се да сам ти помого

• tela odbijaju strana tela jer tela znaju da stranim telima nije mesto u telima... vlasnici tela ne.   nikada mi neće biti jasno zašto je nekima lepo da im gvožđurija visi sa nekog dela tela... po mo

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
comment_1813622

Pitala me koleginica sa faxa koliko dugo imam mindjusu na obrvi, i kad sam joj rekla (hmf.. valjda oko 7+ godina) ona se zacudila, jer navodno ne zna nikoga kome je taj pirsing toliko trajao, svima pre ili kasnije telo "izbaci" mindjusu.

Pravo da vam kazem, to prvi put cujem, znam da se deshava, ali nisam cula da je to cest slucaj.

I uopste da li pirsing ima "rok trajanja" kao sto neki tvrde ili u cemu je fora?

Nisam "izgubila" nikad ni jedan pirsing (jezik, obrva, pupak, hrskavica na ushima - sve standardno :):):)), svi su odrzavani, i u "voznom" stanju i kontam da dokle god vodim racuna o njima oni ce biti tu....

Edited by Smorock

comment_1813760

Meni je telo samo jednom odbacilo minđušu i to je bilo drugi put kada sam bušila pupak (prvi put sam je otkinula). Probušila sam suviše plitko te je jednog dana minđuša ostala da visi samo na jednom ružnom komadu ožiljnog tkiva. Ali treća - sreća. Više od osam godina mi ova minđuša sada normalno stoji bez obzira na to što mi se desi da je nekada zakačim. Čak izgleda da ne smeta ni to što sam relativno laganu i diskretnu minđušu koju sam ranije nosila pre četiri godine zamenila daleko većom i težom.

Uostalom, da je odbacivanje minđuša normalna pojava ne verujem da bi mi do sada ostala i jedna na ušima (Smorok, ti barem znaš da ja kačim teže minđuše na uši nego što to većina ljudi čini).

comment_1817084

Ja imam piercing na nosu (bodljicu) i nista joj ne fali. Jednom sam bila izgubila mindjusu, i to desetak dana po busenju, ali eto, stoji, ne mrda i nista mu ne fali. Mislim da ,,rok trajanja" zavisi od tebe samo, kako brines o tome i odrzavas.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.