17 hours ago17 hr comment_3122808 Ušće je ambiciozan prostor za Judase, ali ide se. Ekipa na svakoj turneji vadi neke stvari iz naftalina. Report
16 hours ago16 hr comment_3122809 Totalno se slažem, to je za judase veliki zalogaj, da li su realni organizatori. Za njih je mali prostor, biće prazna poljana. Ismejace bend. Kakva komedija Report
4 hours ago4 hr comment_3122821 Koliko vidim, Priest rade Sky music ćacad tako da me taj događaj neće videti osim ako mi neko pokloni kartu. Nije kao da sam i ovako neki naročit fan.Čak i nevezano za to, nisam siguran da su dobro izabrali prostor, JP ipak nije Iron Maiden ili Rammsterin da privuku klince ili casual publiku niti im je ovo jedini nastup u regionu pa da dođu Bugari i ex-YU ekipa. Ja bih rekao ako bude 10k ljudi da će biti puna kapa. Report
2 hours ago2 hr comment_3122831 Nu metal je nešto najgore što se moglo desiti metalu. Srećom, boljka je preležana i metal je, kao i uvek, izvojevao pobedu. Karte za velike bendove se nikada ne kupuju. Upada se kako hoće. Halford poseduje magičnu moć privlačenja širih narodnih masa. Report
1 hour ago1 hr comment_3122838 2 hours ago, Haos sam ja said:Koliko vidim, Priest rade Sky music ćacad tako da me taj događaj neće videti osim ako mi neko pokloni kartu. Nije kao da sam i ovako neki naročit fan.Čak i nevezano za to, nisam siguran da su dobro izabrali prostor, JP ipak nije Iron Maiden ili Rammsterin da privuku klince ili casual publiku niti im je ovo jedini nastup u regionu pa da dođu Bugari i ex-YU ekipa. Ja bih rekao ako bude 10k ljudi da će biti puna kapa.tako je valjda bilo 2015 kad su svirali sa Helloween, prebacili sa Kalisa na Usce pa u arenu jer nije bilo dovoljno prodatih karata. mozda racunaju na par hiljada rusa nadam se da cu biti na moru tad svakako Report