March 21, 20178 yr comment_2948287 jel su bese vodali i Mastodon negde sa sobom po turneji tad a mi dobismo MH? btw nadam se da cu sledece godine u vreme ovih datuma po stutgartima lajpcigima hamburzima minhenima.. vec uveliko da zivim gore, pa i da se odgledaju bogovi jos koji put
March 21, 20178 yr comment_2948305 znam, bio sam na koncertu ali mi se cini da je na nekim datumima dalje bio Mastodon umesto MH, Gojira ostala .. no nema veze svakako Edited March 21, 20178 yr by obsessed by cruelty
March 21, 20178 yr comment_2948306 Kakav li je to osjecaj kupovati kartu za koncert koji ce biti za godinu i kusur dana?
March 22, 20178 yr comment_2948346 ja isto uradio za Keep it True i za ovog Devina u bugarskoj, nikakav osecaj realno
March 23, 20178 yr comment_2948464 Jes da je pet ujutru, ali šteta što si sveže ožennjen i ovaaj tu bradicu malčice da skratiš. Mada i ovako ti fino stoji. Voli čiča sve da proba, ipak sve je to rokenrol. Aj fakid kuin, aj fakid Bah, aj ivn sakd an old mens kak SOU VAT!
March 23, 20178 yr comment_2948477 Ako neko nije ranije video, odličan intervju sa Joe Roganom od skoro dva sata sa Hetfieldom.
April 19, 20178 yr comment_2951778 naručih album još u novembru, bez tracking-a, još nije stigao jutros pošaljem mejl, oni mi odgovore da šalju opet, plus dodali tracking free carski
May 23, 20178 yr comment_2954294 http://www.youtube.com/watch?v=U070ZXMGAwA Ne sviraju oni toliko lose kao sto svi pricaju. Lajv miks im je sranje, a i livemetallica snimci su uvek bili uzasni i daju iskrivljenu sliku o tome kako zvuce, zato su svi pisali po njima. Cak je i meni bilo mucno da slusam. Al ovi sad snimci ce im poboljsati reputaciju. I da, nove stvari raznose uzivo.
June 8, 20178 yr comment_2954803 Posmatram na Netu indikatore prodaje poslednjih albuma velikih metal bendova u Americi: Sabata, Mejdena, Džudasa, Metalike i Megadeta. Metalikin najnoviji album Hardwired u Americi već ima platinumski status u prodaji(tj. prodat je u preko milion primeraka), dok Book of Souls od Mejdena nemaju čak ni zlatni. Isto važi i za albume 13, Reedemer of Souls i Dystopia - nisu se ništa posebno prodali. Neverovatno. A Metalikin je po kvalitetu ubedljivo najslabiji od tih 5.
June 8, 20178 yr comment_2954808 Posmatram na Netu indikatore prodaje poslednjih albuma velikih metal bendova u Americi: Sabata, Mejdena, Džudasa, Metalike i Megadeta. Metalikin najnoviji album Hardwired u Americi već ima platinumski status u prodaji(tj. prodat je u preko milion primeraka), dok Book of Souls od Mejdena nemaju čak ni zlatni. Isto važi i za albume 13, Reedemer of Souls i Dystopia - nisu se ništa posebno prodali. Neverovatno. A Metalikin je po kvalitetu ubedljivo najslabiji od tih 5. Porediš različita takmičenja. Metalika se takmiči u Ligi šampiona, ovi ostali u Futsal kupu.
June 8, 20178 yr comment_2954809 Porediš različita takmičenja. Metalika se takmiči u Ligi šampiona, ovi ostali u Futsal kupu. Ma nemoj, a kako to?
June 8, 20178 yr comment_2954811 tako što je Metalika ubedljivo najmonstruozniji bend tu, ovi ostali nisu ni blizu te veličine in other news: Metalika je prodavala/davala album uz svaku kartu kupljenu na Hardwired turneji, pa je i to mnogo uticalo Edited June 8, 20178 yr by Underkuruz
June 8, 20178 yr comment_2954814 ironični.. sarkastični.. podjebavački.. postovi.. neće učiniti da Metalika ne ostane najmonstruozniji bend na planeti, Mejden veliki metal bend, a Megadet bend za baštu SKC