perzekjušn menijak Posted June 24 Report Posted June 24 Kad smo već tu...prvih deset po abecedi: Amorphis - Elegy Biohazard - Mata Leão Channel Zero - Black Fuel Dearly Beheaded - Temptation Downset. - Do We Speak a Dead Language? Korn - Life Is Peachy Madball - Demonstrating My Style Metallica - Load Ministry - Filth Pig Nevermore - The Politics Of Ecstasy Na klupi za rezerve sede: Corrosion Of Conformity - Wiseblood Prong - Rude Awakening Rage - End Of All Days Sacred Reich - Heal Sepultura - Roots 1 Quote
Grobodan Posted June 24 Report Posted June 24 Sad je lako praviti te liste sa brdo ug imena ali bar ja sam tad imao 14 godina i daleko od toga da mi je sve bilo dostupno. Ono čega se svakako sećam da sam Load imao po izlasku i da mi je i tad bio bzvz,pritom sam ga slušao masu puta kao i sve tad što je dolazilo pod ruku ali džaba. Quote
Chicken Little 420 Posted June 24 Report Posted June 24 Roots i Load svakako najbitniji. Bukvalno svaka kuća treba da ima. Poyy 1 2 Quote
perzekjušn menijak Posted June 24 Report Posted June 24 Tu su bila braća Polzović za ono što nisam našao na piratima (trake) ili kod ortaka tako da sam sve sa moje liste imao 1996/1997. Jedino sam Rage End Of All Days nabavio na CD-u 1998. u Solunu uz XIII (za koji nisam ni znao da je izašao) iako nisam ni imao CD player tada. 😁 Quote
Vic Rattlehead Posted June 24 Report Posted June 24 11 hours ago, perzekjušn menijak said: Kad smo već tu...prvih deset po abecedi: Amorphis - Elegy Biohazard - Mata Leão Channel Zero - Black Fuel Dearly Beheaded - Temptation Downset. - Do We Speak a Dead Language? Korn - Life Is Peachy Madball - Demonstrating My Style Metallica - Load Ministry - Filth Pig Nevermore - The Politics Of Ecstasy Na klupi za rezerve sede: Corrosion Of Conformity - Wiseblood Prong - Rude Awakening Rage - End Of All Days Sacred Reich - Heal Sepultura - Roots Da, vidiš, i Wiseblood je vrlo dobar album. Quote
vudun Posted June 24 Report Posted June 24 21 hours ago, HUMAN said: A? Njusted je najbolje ispao, maksimalno zajeban stav. Da zakopčam jeleče, ne treba mi nano... Što mećeš maskaru Ulriče kada ti ne stoji, još guraš bluzu u kaiš k'o neki Tatar... Kirk, kao vavilonska bludnica, emotivno ga je zagrlio... Fazon, čim završimo ovaj foto sešn, ima da se dohvatimo, topli brate moj, da puca u koske... Šta mu piše iznad pupka, pojma nemam, ali činjenica je da su dugmići otkopčani... Kako na košulji, tako i na pantalonama, a Ulrichu prija... Hetfield vazda imao najbolje noge u tom poročnom svetu rock n rolla. Nego, ne znam da li ste primetili frizuru i vražje rogove. Bulova i Tudor mu vire iz glave... Quote
Haos sam ja Posted June 25 Report Posted June 25 Skandalozna promo fotka u svakom slučaju, ne zna se da li je smešniji Papa Het u ovom Rob Halford izdanju ili glavati Lars koji je makar dao inspiraciju Đubretu van gogh za njegove modne izlete. Kirk je lep dećko pa mu ok stoji ova lezbo faza, ne znam jel bušio pupak ciljano za ovaj photoshoot ili je inače pederčina. Quote
vudun Posted June 26 Report Posted June 26 Ladies and gentlemen, from United States of America, the GREATEST metal band of all time - METALLICA... ( applause ) Quote
Sreta Posted July 12 Report Posted July 12 Devedes druga bila zajebana, sledece se vec pevalo, mnogo srece devedeset trece... Jezivo. 1 Quote
HEFEST Posted July 15 Report Posted July 15 Load era je početak pederizacije Metalike i napuštanja mačo imidža rasnih hevi metalaca. Punokrvni pastuvi su dozvolili da im se krv razvodnji mešanjm sa depresivnim, sipljivim ragama koje sviraju grandž. Veoma tužan kraj veoma perspektivnog benda. Quote
Toki89 Posted Wednesday at 11:07 AM Report Posted Wednesday at 11:07 AM 96-a? Pro-Pejn, Satirikon, Ruts Bladi Ruts, demontracije i eiiii, makarena Quote
Recommended Posts