HellAwaits Posted 21 hours ago Report Posted 21 hours ago Kapiram da je za vatrene fanove, ali te neobjavljene su većinom sirovi miks, demo, prvi/odbačeni aranžmani već poznatih pesama. Ima to svoj šmek, naravno, ali malo mi bljutavo što je povod album koji nije trebalo da potpišu kao Metallica. Quote
HUMAN Posted 20 hours ago Report Posted 20 hours ago 45 minutes ago, perzekjušn menijak said: Jeste, pljačka, boxet u 20.000 primeraka. With 301 total tracks (245 unreleased) and weighing in at over ten pounds, the limited edition deluxe numbered box set of Load includes: Load (Remastered) on 180-gram double LP and CD "Mama Said" picture disc Three live LPs 15 CDs Four DVDs featuring unreleased content (live shows, rough mixes, demos, etc) MP3 download card of all audio Two tour laminates 11" x 17" Lollapalooza poster Pushead patch 8" x 10" Rolling Stone Magazine cover print Five-pack of guitar/bass picks Pack of 14 Rorschach Test cards Lyric folder and sheets 128-page hardcover book with never-before-seen photos + stories from those who were there Pile ov shit 4 Quote
kuruz Posted 12 hours ago Report Posted 12 hours ago ja poručio 3CD set, ne treba mi to sa pločama 1 Quote
perzekjušn menijak Posted 10 hours ago Report Posted 10 hours ago 9 hours ago, HellAwaits said: Kapiram da je za vatrene fanove, ali te neobjavljene su većinom sirovi miks, demo, prvi/odbačeni aranžmani već poznatih pesama. Ima to svoj šmek, naravno, ali malo mi bljutavo što je povod album koji nije trebalo da potpišu kao Metallica. E pa vidiš. Ti alternate takes & rough mixes su nešto najbolje na prethodnim boxsetovima (+ neobjavljeni koncerti video i audio). Demo verzije & rifovi me ne zanimaju. Konkretno mislim na Master, Justice i Black album (da ne pominjem nezavršenu i prethodno neobjavljenu obradu The Money Will Roll Right In sa Mastera + obradu The Prince takodje sa snimanja Mastera koju su ponovo snimili i objavili tek uz Justice album). Te albume u redovnim izdanjima mislim da nisam pustio u celosti paaaa jedno 15-20 god. (kao ni manje više bilo koji album od bilo kog benda pre druge polovine 90-ih). U ovim verzijama su mi ponovo sveži za uho i to im je najveća draž. p.s. To da Load nisu trebali da potpišu kao Metallica je stvarno presmešno. Setih se onoga "prodali su se". 😆 2 Quote
Recommended Posts