Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kapiram da je za vatrene fanove, ali te neobjavljene su većinom sirovi miks, demo, prvi/odbačeni  aranžmani već poznatih pesama.

Ima to svoj šmek, naravno, ali malo mi bljutavo što je povod album koji nije trebalo da potpišu kao Metallica.

Posted
45 minutes ago, perzekjušn menijak said:

Jeste, pljačka, boxet u 20.000 primeraka.

With 301 total tracks (245 unreleased) and weighing in at over ten pounds, the limited edition deluxe numbered box set of Load includes:

Load (Remastered) on 180-gram double LP and CD
    "Mama Said" picture disc
    Three live LPs
    15 CDs
    Four DVDs featuring unreleased content (live shows, rough mixes, demos, etc)
    MP3 download card of all audio
    Two tour laminates
    11" x 17" Lollapalooza poster
    Pushead patch
    8" x 10" Rolling Stone Magazine cover print
    Five-pack of guitar/bass picks
    Pack of 14 Rorschach Test cards
    Lyric folder and sheets
    128-page hardcover book with never-before-seen photos + stories from those who were there

spacer.png

Pile ov shit

• Downvote 4
Posted
9 hours ago, HellAwaits said:

Kapiram da je za vatrene fanove, ali te neobjavljene su većinom sirovi miks, demo, prvi/odbačeni  aranžmani već poznatih pesama.

Ima to svoj šmek, naravno, ali malo mi bljutavo što je povod album koji nije trebalo da potpišu kao Metallica.

E pa vidiš.

Ti alternate takes & rough mixes su nešto najbolje na prethodnim boxsetovima (+ neobjavljeni koncerti video i audio). Demo verzije & rifovi me ne zanimaju.

Konkretno mislim na Master, Justice i Black album (da ne pominjem nezavršenu i prethodno neobjavljenu obradu The Money Will Roll Right In sa Mastera + obradu The Prince takodje sa snimanja Mastera koju su ponovo snimili i objavili tek uz Justice album). 

Te albume u redovnim izdanjima mislim da nisam pustio u celosti paaaa jedno 15-20 god. (kao ni manje više bilo koji album od bilo kog benda pre druge polovine 90-ih).

U ovim verzijama su mi ponovo sveži za uho i to im je najveća draž.

p.s. To da Load nisu trebali da potpišu kao Metallica je stvarno presmešno.  Setih se onoga "prodali su se". 😆

• Upvote 2