March 1Mar 1 comment_3109283 Možete brisati temu Prvi susret sa... na Avangardi, prevideo sam pedere & dukatlije. Hvala!
5 hours ago5 hr Author comment_3117038 smirise sređujemažurirao sam na novu verziju IPB5, svakako ćemo početkom godine menjati softver jer mi ne pada na pamet da plaćam za ovo sranje 200 evra godišnje :D pa će biti neki opensource, verovatno Flarum
4 hours ago4 hr comment_3117040 До јаја, остави овако. Сад не морам да палим светло. Само ставим фон на плафон и светли ми цела соба.😄 Edited 4 hours ago4 hr by Сале
3 hours ago3 hr Author comment_3117047 a, možda nisam namestio da svima ide dark mode automatski :D OK, namešten je svima dark mode po defaultu
1 hour ago1 hr comment_3117064 Ja kad kliknem na vreme zadnjeg posta u unread, otvori mi prvi post a ne prvi neprocitani..
30 minutes ago30 min comment_3117070 Kod mene na A13, Fennec pregledač, tema malo svetlija od prethodne, čitljivija slova, bolji odziv uređivača teksta, pristup bočnom meniju bio lakši, sad moram do vrha stranice pa dodir na avatar. Videću kasnije kako izgleda na kompu.Podrška za opensource. Vidim da je Flarum sličan Discourse-u, oba imaju bolji interfejs od ovog.